A vallások zöme tiltja a tetoválásokat, de mégis számtalanul látni felvarrt vallási jelképeket. Ti mit gondoltok erről?
Csak egy kérdésem lenne. Minek?
Azt írod az Istennel való személyes kapcsolatod érdekel. Mi köze ehhez bármiféle tetoválásnak is? Talán abban hiszel hogy bármit játszana az ítéletében hogy mennyire tudod a testedet jelképpé alakítani, vagy mi?
Aki ezért lepontoz, az a saját egóját helyezi előtérbe, pedig ha beleszakad, akkor is csak Istenre és rád tartozik :)
Az Ószövetség egyik igéjével szeretnek az elhízott hájpacnik dobálózni, ami azt írja le, hogy ne vagdossa senki magát halott miatt. Aztán zabálnak tovább és beszélik ki a másikat. Undorító.
"Azert szeretnem amugy, mert mindig emlekeztetne, hol a helyem. Tevelyegtem, de ennek mar vege.."
Ehhez csak Istenre van szükséged. Ha magadra akarod varratni, a te dolgod, de ha ennyi az indokod amit írtál, szerintem felesleges.
Az 53%-os válaszolónak pedig üzenném, hogy bár alapból nem lenne rossz amit írtál, de ha mindezt ilyen pöffeszkedő, mások felett ítélkező stílusban teszed, akkor joggal szólnak meg (pontoznak le) érte...
Szia, mi a vallásod? Megengedi? Nem félsz attól, hogy ha nem is veszik észre, akkor is szégyellni fogod magad, rossz lelkiismerettel fogsz majd közös istentiszteletre menni, mert bűnt követtél el?
Egyébként:
Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek. Én vagyok az Úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!