Keresztény emberként a férfiak is hordhatnak fülbevalót vagy csak a nők?
# 7
Igen ez nagyon apró része, és a tetoválás nagyobb volumenű, ezzel egyet értek. Bár gondolom az esztétikai szemöldök tetoválásra nem vonatkozik ez.
Mondjuk nem ítélem el azokat se akik a tetoválást választják önkifejezés, díszítés gyanánt.
hölgy vagyok. A Lea női név.
Szia
"Nem értem KZitus a fülbevaló női ruházatnak számít? Például egy karika ékszer mint női ruházat? Akkor nyaklánc meg gyűrű sem megengedett? Azokat is viselik nők. " - én sem értem miért ezt a következtetést vontad le
De ha már kérdezed, az ékszer mindig is a nők dísze volt az emberi történelem során. Ezért sosem tíltotta a Biblia az ékszerek viselését. Csak a kiegyensúlyozottságot emelte ki, mint a Péter által idézett bibliai rész is. A zsidók a bibliai időkben orkarikát is viseltek...
KZitus
A történelem során a férfiak és a nők egyaránt viseltek ékszereket.
"Csak a kiegyensúlyozottságot emelte ki"
Igen, ne legyen hivalkodó és ne csak arra, a kinézetre összpontosítson az ember. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Ez lenne a lényeg.
szintén kérek elnézést Leától.
Csak a Casanova szót általában Férfiak használják, az elejét pedig nem néztem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!