Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény emberként a férfiak...

Keresztény emberként a férfiak is hordhatnak fülbevalót vagy csak a nők?

Figyelt kérdés
Egy kedves ismerősöm mondta a férfi fülkarikával szemben hogy a testünk egy templom és nem szabad elcsúfítani. De ez nem vonatkozik mindenkire egyaránt nemtől függetlenül? Meg szerintem egy egyszerű testékszer nem csúfít.

2016. szept. 8. 09:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

# 7

Igen ez nagyon apró része, és a tetoválás nagyobb volumenű, ezzel egyet értek. Bár gondolom az esztétikai szemöldök tetoválásra nem vonatkozik ez.

Mondjuk nem ítélem el azokat se akik a tetoválást választják önkifejezés, díszítés gyanánt.

2016. szept. 8. 12:10
 12/19 A kérdező kommentje:
A kérdésemmel kapcsolatban, nyilván nem arra gondolok hogy a férfi női ékszert vesz fel. Rózsaszín karkötő, nyaklánc meg fülbevaló helyett sima fémre gondolok.
2016. szept. 8. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:

hölgy vagyok. A Lea női név.

2016. szept. 8. 13:03
 14/19 KZitus ***** válasza:

Szia

"Nem értem KZitus a fülbevaló női ruházatnak számít? Például egy karika ékszer mint női ruházat? Akkor nyaklánc meg gyűrű sem megengedett? Azokat is viselik nők. " - én sem értem miért ezt a következtetést vontad le

De ha már kérdezed, az ékszer mindig is a nők dísze volt az emberi történelem során. Ezért sosem tíltotta a Biblia az ékszerek viselését. Csak a kiegyensúlyozottságot emelte ki, mint a Péter által idézett bibliai rész is. A zsidók a bibliai időkben orkarikát is viseltek...

2016. szept. 8. 14:38
 15/19 A kérdező kommentje:

KZitus

A történelem során a férfiak és a nők egyaránt viseltek ékszereket.

"Csak a kiegyensúlyozottságot emelte ki"

Igen, ne legyen hivalkodó és ne csak arra, a kinézetre összpontosítson az ember. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Ez lenne a lényeg.

2016. szept. 8. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:

szintén kérek elnézést Leától.

Csak a Casanova szót általában Férfiak használják, az elejét pedig nem néztem :(

2016. szept. 8. 17:45
 17/19 anonim ***** válasza:
javítás "Őszintén"
2016. szept. 8. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:

#24%-os:

Ezt most megszívtad. Lea csaj. :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=tCzLhYRaqWc

2016. szept. 10. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Ui.: A felvétel hangos. Én figyelmeztettem.
2016. szept. 10. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!