Tudtok működő, biblikus, a szentháromság dogmához nem ragaszkodó, nem központilag irányított keresztény közösséget/közösségeket Budapesten?
Nincs ilyen, mivel a kereszténység alaptétele a Biblia elfogadása, amiben benne van a Szentháromság tanítása. Tehát ha valamely felekezet elutasítja, az nem keresztény, hanem más vallású.
Az adventisták között meg állítólag vannak olyan közösségek, ahol nincs törvénykezés, és van olyan, ami vasárnapot tart, de ezt csak hallomásból tudom.
Szia
Mivel idézted a 2Tim 3,16-17-et, ez azt jelenti elfogadod a Bibiát mint Isten szavát, tanítását. Mert az CSAK ilyen közösséghez vezet!
Akkor viszont nem értem a kérdésedet???? Hogyan lehetséges az, hogy még nem találtad meg az általad definiált közösséget??
Akkor kedves kérdező maradjunk annyiban,hogy;
NINCS OLYAN! :)
De mardjon titok közöttünk!; azt hiszem,hogy tudom,hogy miért tetted fel a kérdést. :)
Hoffman József
Kedves Körülmetélt Barátom! Kérem, hogy álláskereséseddel nyiss egy új topicot, vagy látogasd meg a Profession.hu-t, vagy amelyik állásportál szimpatikus számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!