Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megölök valakit és utána...

Ha megölök valakit és utána öngyilkosságot követek el milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 31. 18:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves Chrisful !

Honnan tudod,hogy halála előtti pillanataiban mi történt közte,és Isten között?

Ne ítélj,hogy ne ítéltess!

2016. okt. 17. 17:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es.

Onnan, hogy ha már éppen tett közben van, vagyis haldoklik, akkor nem tartom valószínűnek, hogy van lehetősége bűnbánatot tartani. Pl: már lóg a kötélen és fuldoklik. Na ott már nem tud tisztán gondolkodni sem, nemhogy megtérni. Ha megpróbálná az sem lehetne elég komoly hiszen már elszánta rá magát.

Nem ítélek én, hanem csak azt mondom, amit Isten is mond erről. Azt mondja, hogy gyilkosok nem jutnak a Mennybe. Vagyis mennek a pokolba sajnos. Aki öngyilkos az is gyilkos és ugye ezután nem térhet meg hiszen megy a pokolba. Úgyhogy sajnos ezek a tények. Szomororú de ez bizony ám valóság. Ma van a kegyelem ideje. Addig tart amíg a Földön élünk.

2016. okt. 17. 17:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Jó most én általánosítottam, azért lehet, hogy van aki a lassabb halála közben még rendezi bűneit Istennel és még úgy dönt, hogy visszafordulna ha tudna és megtérne. De mégegyszer nem valószínű, hogy ezt meg tudja tenni. Hiszen már a halál torkában van.
2016. okt. 17. 18:03
 24/24 anonim ***** válasza:
A szent szellem démon.
2019. okt. 31. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!