Keresztények, hogy definiáljátok az "ateista" szó jelentését?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert nagyon sokan keverik mi is a jelentése, szóval kiváncsi vagyok ki mit ír le magától.2016. aug. 28. 21:44
2/24 anonim válasza:
Szellemi vakságban szenvedő emberek látásnak nevezett agymenése. Egyszerűbben: agyhalál lábon kihordva.
3/24 anonim válasza:
#2 na mesélj még az agyhalálról, meg arról hogyan láttál Szent szellemet, meg "nyelveken beszéltél" meg hasonlók :)
4/24 anonim válasza:
Amúgy javítsatok ki ha tévednék, de a pogányok hisznek különböző istenekben, csak épp nem azokban amelyekben a pogány szót rájuk sütő emberek hisznek. Az ateista meg nem hisz semmiféle felsőbb erőben ami az emberek és egyebek életét buzerálja.
6/24 Ozmium42 válasza:
Szívmelengető érzés, ahogy a szeretet vallása magához ölel.
7/24 anonim válasza:
Nem tudom miért kaptam 0 százalékot. Ateista=pogány. Nem hisz semmilyen felsőbb hatalomban.
9/24 anonim válasza:
Csak az első mondaton harcold át magad.
10/24 anonim válasza:
Bennevan a felsorolásban a hitetlen szó is, és hétköznapi életben erre használják a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!