Isten válaszolt az imámra? Lehetséges?
Lehetséges! :)
A minap nekem is volt egy hasonló tapasztalatom.
Egy kérdêsre kellett válaszolnom,tudtam,hogy van egy ige ami oda illik de nem tudtam biztosan,hogy hol talom melyik evangélistánál. De fogtam a Bibliát és kinyitottam az Újszövetségnél és láss csodát,pont ott nyitottam ki ahol kellett.
Mennyi az esélye annak,hogy egy véletlen volt?
Véletlen egybeesés. Csakhogy véletlen nem létezik, minden egy szilárd természeti törvény szerint történik. A nehézség ott adódik, hogy mi koránt sem ismerjük a természet összes törvényeit.
Létezik egy ugyancsak kevésbé ismert természeti törvény, amely alkalomadtán minden más törvényt felülír. És egy ilyen alkalom lehet az ember utasítása, de mivel az ember nem ismeri ezt a törvényt, ez csak véletlenszerűen érvényesül.
Egy ilyen utasítás, ami az eseményt elindítja lehet valakinek a kívánsága, érdeklődése, vagy lelkiállapotának következménye, vagy akár belátása anélkül, hogy az formálisan szavakban ki lett volna fejezve.
Ismert az a tény, hogy ha valami ritka dolgot keresünk, eleinte csak nehezen találunk rá, de ha kitartunk egy idő után az a bizonyos dolog vagy tárgy mintha minden oldalról felénk közeledne. És ez se véletlen, Isteni kilétünk keze alá vette az ügyet és gondoskodik arról hogy megszerezzük a keresett dolgot.
A kérdező érdeklődése és bizalma volt itt a kiváltó alkalom, az utasítás, jóllehet tudta nélkül, isteni kiléte keze alá vette az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!