Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyi ido, amig Isten valaszo...

Mennyi ido, amig Isten valaszol az imamra? Lent.

Figyelt kérdés

Eloszor arra kertem, hogy ha ismet szenvedni fogok, ne kuldje ot hozzam. De megtortent. Aztan alig 2 honap utan elhidegult, mar 3. hete nem keres, alig hiv... Aztan azert imadkoztam, hogy ha nem hozzam valo (amit ketlek), akkor vagy erezzen o is ugy, ahogy en, vagy ne erezzek en se semmit. De meg semmi valtozas...

Kerem, szkeptikusok ne valaszoljanak!

2014. márc. 15. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet egy, kettő, talán három vagy négy....

Ha bajod van a szkeptikusokkal akkor élj csak a kis álomvilágodban, de sok könnycseppedbe fog ez még kerülni.

A varázsigék semmire sem jók, másokat meg kommunikációval tudsz csak befolyásolni.

Miért hidegült el tőled? Mi lehet az oka?

(feleség? új nő? depresszió?)

2014. márc. 15. 14:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Hidd el, probaltam kommunikalni. Azt mondja, nem tudja o sem, mi a helyzet, nincs velem baj, nem mondja, hogy kesz, mostmar vege, ez csak egy ilyen periodus, nem tudja pontosan, mit akar.

En sem "varazsigekben" hiszek, csak Abban, aki mindent iranyit :)

2014. márc. 15. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Van munkátok?
2014. márc. 15. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Házasságon kívül éltek nemi életet? Mert az tilos. Márpedig tiltott dologra nem adja áldását, így imameghallgatás sincs.
2014. márc. 15. 15:21
 5/10 Béla7 ***** válasza:

Néha Isten nem változtat a helyzeten, mert a szívedet akarja megváltoztatni. :)

Légy türelmes... :)

2014. márc. 15. 15:44
 6/10 A kérdező kommentje:
#3, igen, van munkank, egy helyen dolgozunk, de napkozben nagyon ritka, ha osszefutunk. Bar nem tudom, ez hogy kapcsolodik...
2014. márc. 15. 16:07
 7/10 A kérdező kommentje:
#Bela7, na igen, turelem...... :)
2014. márc. 15. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

# 2:

Isten nem azért adott az embereknek szabad akaratot, hogy minden egyes alkalommal amikor "siránkoznak" neki alászálljon és segítsen... Ha így lenne, akkor mi értelme lett volna az egésznek?

Azt kéne végre megérteni, hogy a mindenható csak az életünk kereteit teremtette meg. Felállította a szabályrendszert. Azon belül, hogy kivel mi és hogyan működik az már rajtunk és a szabályokon múlik.

Imádkozás helyett inkább próbálj meg vele beszélni, vagy ha nem megy, próbáld meg elfelejteni és keress más fiút/lányt.

2014. márc. 15. 23:54
 9/10 A kérdező kommentje:
#8, persze van szabad akarat, ez nem vita targya. Azonban vannak olyan dolgok, amiket az ember nem tud iranyitani, ilyen dolog peldaul az erzelem, amit ugy gondolom, Isten vagy megenged, hogy legyen, vagy nem. Szo sincs sirankozasrol :)
2014. márc. 16. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 5 éve hiába kérem, szóval sok jóra ne számíts.

Gondold meg, hogy mi az, amit te meg tudsz tenni - azt tedd meg.

A többit felejtsd el.

2014. márc. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!