Mennyi ido, amig Isten valaszol az imamra? Lent.
Eloszor arra kertem, hogy ha ismet szenvedni fogok, ne kuldje ot hozzam. De megtortent. Aztan alig 2 honap utan elhidegult, mar 3. hete nem keres, alig hiv... Aztan azert imadkoztam, hogy ha nem hozzam valo (amit ketlek), akkor vagy erezzen o is ugy, ahogy en, vagy ne erezzek en se semmit. De meg semmi valtozas...
Kerem, szkeptikusok ne valaszoljanak!
Lehet egy, kettő, talán három vagy négy....
Ha bajod van a szkeptikusokkal akkor élj csak a kis álomvilágodban, de sok könnycseppedbe fog ez még kerülni.
A varázsigék semmire sem jók, másokat meg kommunikációval tudsz csak befolyásolni.
Miért hidegült el tőled? Mi lehet az oka?
(feleség? új nő? depresszió?)
Hidd el, probaltam kommunikalni. Azt mondja, nem tudja o sem, mi a helyzet, nincs velem baj, nem mondja, hogy kesz, mostmar vege, ez csak egy ilyen periodus, nem tudja pontosan, mit akar.
En sem "varazsigekben" hiszek, csak Abban, aki mindent iranyit :)
Néha Isten nem változtat a helyzeten, mert a szívedet akarja megváltoztatni. :)
Légy türelmes... :)
# 2:
Isten nem azért adott az embereknek szabad akaratot, hogy minden egyes alkalommal amikor "siránkoznak" neki alászálljon és segítsen... Ha így lenne, akkor mi értelme lett volna az egésznek?
Azt kéne végre megérteni, hogy a mindenható csak az életünk kereteit teremtette meg. Felállította a szabályrendszert. Azon belül, hogy kivel mi és hogyan működik az már rajtunk és a szabályokon múlik.
Imádkozás helyett inkább próbálj meg vele beszélni, vagy ha nem megy, próbáld meg elfelejteni és keress más fiút/lányt.
Én 5 éve hiába kérem, szóval sok jóra ne számíts.
Gondold meg, hogy mi az, amit te meg tudsz tenni - azt tedd meg.
A többit felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!