Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miert nem valaszol nekem?

Isten miert nem valaszol nekem?

Figyelt kérdés

Elorebocsajtom, az "azert, mert nem letezik"- szeru valaszok nem erdekelnek. Csak olyanok irjanak, akik hisznek Benne.

Szoval, a rovid "elettortenetem": 25 eves vagyok, soha nem voltam az a pasizos, olyan igazan komoly kapcsolatom nem volt, de azert mindig vagytam valakire, aki a lelkitarsam lehet. Kisebb- nagyobb csalodas(ok) utan vegre ugy tunt, Isten megiscsak megszan es enis megtalalom a boldogsagot, de amilyen szepen indult, epp olyan csunyan veget is ert a meg joforman ki sem alakult kapcsolat. Ez nem is lenne gond, hiszen ezen esemeny reven kozelebb kerultem Istenhez, elfogadtam, hogy biztos igy van jol, valami jobbat tartogat szamomra... Mindennek mar jo nehany honapja, nalam meg semmi sem valtozott, o viszont, aki mindent elrontott, mar boldog, massal... Nem mintha ot akarnam vissza- mar nem, mert sokaig igy volt, de en kertem Istent, hogy adjon nekem egy jelt, hogy tudjam, o nem feledkezett meg rolam- es meg mindig semmi sem valtozott... Mit csinalhatok rosszul? :(

2013. ápr. 4. 20:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Mi a kérdésed kedves kérdező?

Hogy mikor jön a herceg?

2013. ápr. 4. 20:51
 2/23 anonim ***** válasza:
Én abban a tudatban élek, hogy az érzelmeket nem lehet befolyásolni - de ne nekem legyen igazam...
2013. ápr. 4. 20:57
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem, az valoszinuleg jonni fog :)

Jelt kertem Istentol, de O hallgat... es nem ertem, hogy miert :/

2013. ápr. 4. 21:00
 4/23 A kérdező kommentje:
#2- szerintem se lehet, de mint irtam, nem is ot akarom vissza. Csak zavar, hogy o mar boldog (legalabbis latszolag az), en meg nem (nem mintha nem lennek jol meg magamba is, de azert az nem ugyanaz), mintha o- meg amugy mindenki mas- jobban megerdemelne a boldogsagot, mint en...
2013. ápr. 4. 21:03
 5/23 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok keresztény, de annyit még én is tudok a vallásodról, hogy szabad akarata van mindenkinek, Isten nem szól bele senkinek se az életébe. Ha mégse így lenne, akkor nem létezik szabadság.
2013. ápr. 4. 21:04
 6/23 anonim ***** válasza:

Körülöttem meg mindenki szenved...

Én jobban örülnék, ha nem így volna. Szerintem te is addig örülj. Nem hiszem, hogy irigy és önző lennél. Egyszerűen vágsz csak valakire, mert úgy jobb. Ez természetes.

A jellel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy ami késik, az nem múlik. Nem minden csak a csudákról szól.

Azért szorítok nekedÍ!

2013. ápr. 4. 21:13
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező.

Megértem a helyzetedet.

s előre bocsátom, hogy nem szándékozom, téged bántani, de mivel bibliai választ vársz, az Isten által leírt gondolatokkal szeretnék válaszolni.

Nos ha Te szeretnél Isten tetszése szerint élni, akkor olyan emberek közé kellene járnod, akik maguk is úgy gondolkodnak mint te.

Más részt a "volt kapcsolatom" kifejezés arra utal, hogy házasságon kívül éltél egy férfival. A Teremtő ezt paráznaságnak tekinti, és olyasmire nem adja az áldását, ami ellenkezik az elvárásaival.

Ezért ezek a kapcsolatok nem is származhatnak az Igaz Istentől.

Isten mindenkit szeret, ahogy Jézus mondta, még a "bűnös" embereknek is ad esőt, élelmet,stb. tehát senkiről nem felejtkezik meg.

ahhoz, hogy tartós boldog kapcsolatban élj, figyelembe kellene venned az elvárásait, hogy legyen mire az áldását adnia.

S ha imádkozol, akkor élj is az imáddal összhangban.

Nos összefoglalva:

Keresd a hasonló gondolkodású keresztények társaságát, tartsd be a Teremtő alapelveit, és rendszeresen élj is az imáddal összhangban.

Talán tudtam segíteni.

Tisztelettel Katy Weaver.

8/23 anonim ***** válasza:
Kívánom hogy legyen másik udvarlód! Én is szeretnék nősülni. Hogy egy picit megvígasztaljalak: a boldogság a Bibliában nem a házassághoz van kötve. Szóval így ahogy vagy lehetsz boldog, ha nem elsősorban a szükségeidre figyelsz.
 9/23 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg nem fogalmaztam erthetoen. Szoval igen, van szabad akarat, elfogadtam, hogy o igy dontott es tudom, hogy jobb igy. Istentol egy MASIK embert kertem, aki tenyleg hozzam passzol.
2013. ápr. 4. 21:14
 10/23 A kérdező kommentje:

#6-os, koszonom, ez jolesett :)

#7-es, nos, nem eltunk egyutt, odaig nem jutottunk. Koszonom a tanacsot!

#8-as, igazad van, a parkapcsolat nem minden, en megis ugy erzem, egy csaladban tudnek igazan kiteljesedni. Koszonom neked is :)

2013. ápr. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!