Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Feltámadáskor megszűnik a...

A Feltámadáskor megszűnik a bolygónk, vagy csak elkárhoztatnak a rossz (de már meghalt) emberek, a jó (de már meghalt) emberek pedig elragadtatnak, míg a Földön az akkor élő jó emberek maradnak? Vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés
Isten miért szűntetné meg a Földet? Miért volna oka elpusztítani azt, amit az emberiség létrehozott évezredek alatt? Vagy valójában nem is ez, hanem az igazságszolgáltatás a célja?
2016. aug. 27. 12:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Károli Gáspár » Zsoltárok könyve » 104. fejezet

5.Ő fundálta a földet az ő oszlopain, nem mozdul az meg soha örökké.

Kedves Barátom, melyik fordításból akarod Isten teremtését megsemmisítésre ítélni?

Maga Isten sem engedi meg , hanem inkább elpusztítja azokat akik a Földet pusztítják:

(Jelenések 11:18) . . ., és pusztulást hozz azokra, akik pusztítják a földet.”

Ez a Jövője a Földnek és Istennek van hatalma visszájára fordítani a Föld állapotát.

2016. aug. 27. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"senki nem marad meg"

Érdekes, Isten ígéretének újabb meghazudtolása:

(Zsoltárok 37:10) 10 Egy kis idő még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol.

11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében.

(Zsoltárok 37:29) 29 Az igazságosak öröklik a földet, És örökké rajta lakoznak.

Jézus ígérete:

(Máté 5:5) 5 Boldogok a szelídek, mivel örökölni fogják a földet.

Ja, hogy Jézus is hazudik?

Nos mindenki azt gondol amit akar, de olyat nem mond sem Isten sem Jézus, amivel bepalizza az embereket, főleg akik hűségesek hozzá.

2016. aug. 27. 19:46
 13/22 A kérdező kommentje:
És attól, mert a világ végében nem hiszek, nem vagyok jó keresztény? A második eljövetelt hiszem és a Feltámadást is, de szerintem a rosszak (de már halottak) elkárhoztatása és a halott jók elragadtatása után is lesz Föld, folytatódik az akkori emberek élete és ők már Istennek megfelelő életet fognak élni, problémák nélkül, a kizsákmányoló kormányzatok megszűnésével, teljes harmóniában a természettel, demokratikusan, védve és szeretve egymást és az állatokat. Ha ebben hiszek, hitetlen vagyok és pokolra jutok? Egyébként unitárius vagyok.
2016. aug. 27. 19:48
 14/22 A kérdező kommentje:

Mózes 9:11 Szövetséget kötök ti veletek, hogy soha ezután el nem vész özönvíz miatt minden test; és soha sem lesz többé özönvíz a földnek elvesztésére.

Mózes 9:12 És monda az Isten: Ez a jele a szövetségnek, melyet én örök időkre szerzek közöttem és ti köztetek, és minden élő állat között, mely ti veletek van

Mózes 9:13 Az én ívemet helyeztetem a felhőkbe, s ez lesz jele a szövetségnek közöttem és a föld között.

Ez azt is jelentheti, hogy nem lesz vége a Földnek, mert a szövetség örökre szól.

2016. aug. 27. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Hogy mered ilyen alattomos módon kiforgatni Jézus szavait, opendoor? Jézus a hegyi beszédben nem erről a világról beszélt, hanem a Mennyek országáról. Többször is elmondja, az ő országa nem ebből a világból való. Isten valóba
2016. aug. 27. 21:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Isten valóban nem hazudik*
2016. aug. 27. 21:35
 17/22 anonim ***** válasza:

A mennyek országa nem egyenlő a Földdel.

Már pedig itt Jézus a földről beszél, nem a mennyek országáról.

Más versekben említi az égi országot, vagy égi királyságot. ebben pedig a földet.

2016. aug. 27. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha valóban úgy lenne, ahogy mondod akkor mi van azzal, hogy "Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa."?
2016. aug. 27. 22:55
 19/22 anonim ***** válasza:
A Bibliát egészében kell értelmezni opendoor, nem elég kiválasztani azt az egy verset, ami látszólag neked ad igazat önmagában.
2016. aug. 27. 22:57
 20/22 anonim ***** válasza:

opendoor te a sátán jobb keze vagy?

Ezt muszály volt megkérdeznem mert minden egyes szavaddal Isten szavát tagadod meg.

Hát elég bátor vagy mit ne mondjak.

Ézs 24:18-20

És lesz, hogy aki fut a rettegésnek szavától, verembe esik, és aki kijő a veremből, megfogatik a tőrben, mert az egek csatornái megnyílnak, és megrendülnek a föld oszlopai.

Romlással megromol a föld, töréssel összetörik a föld, rengéssel megrendül a föld;

Inogva meging a föld, miként a részeg, és meglódul, mint a kaliba, és reá nehezedik bűne és elesik; és nem kél fel többé!

2016. aug. 27. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!