A Feltámadáskor megszűnik a bolygónk, vagy csak elkárhoztatnak a rossz (de már meghalt) emberek, a jó (de már meghalt) emberek pedig elragadtatnak, míg a Földön az akkor élő jó emberek maradnak? Vagy rosszul gondolom?
Károli Gáspár » Zsoltárok könyve » 104. fejezet
5.Ő fundálta a földet az ő oszlopain, nem mozdul az meg soha örökké.
Kedves Barátom, melyik fordításból akarod Isten teremtését megsemmisítésre ítélni?
Maga Isten sem engedi meg , hanem inkább elpusztítja azokat akik a Földet pusztítják:
(Jelenések 11:18) . . ., és pusztulást hozz azokra, akik pusztítják a földet.”
Ez a Jövője a Földnek és Istennek van hatalma visszájára fordítani a Föld állapotát.
"senki nem marad meg"
Érdekes, Isten ígéretének újabb meghazudtolása:
(Zsoltárok 37:10) 10 Egy kis idő még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol.
11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében.
(Zsoltárok 37:29) 29 Az igazságosak öröklik a földet, És örökké rajta lakoznak.
Jézus ígérete:
(Máté 5:5) 5 Boldogok a szelídek, mivel örökölni fogják a földet.
Ja, hogy Jézus is hazudik?
Nos mindenki azt gondol amit akar, de olyat nem mond sem Isten sem Jézus, amivel bepalizza az embereket, főleg akik hűségesek hozzá.
Mózes 9:11 Szövetséget kötök ti veletek, hogy soha ezután el nem vész özönvíz miatt minden test; és soha sem lesz többé özönvíz a földnek elvesztésére.
Mózes 9:12 És monda az Isten: Ez a jele a szövetségnek, melyet én örök időkre szerzek közöttem és ti köztetek, és minden élő állat között, mely ti veletek van
Mózes 9:13 Az én ívemet helyeztetem a felhőkbe, s ez lesz jele a szövetségnek közöttem és a föld között.
Ez azt is jelentheti, hogy nem lesz vége a Földnek, mert a szövetség örökre szól.
A mennyek országa nem egyenlő a Földdel.
Már pedig itt Jézus a földről beszél, nem a mennyek országáról.
Más versekben említi az égi országot, vagy égi királyságot. ebben pedig a földet.
opendoor te a sátán jobb keze vagy?
Ezt muszály volt megkérdeznem mert minden egyes szavaddal Isten szavát tagadod meg.
Hát elég bátor vagy mit ne mondjak.
Ézs 24:18-20
És lesz, hogy aki fut a rettegésnek szavától, verembe esik, és aki kijő a veremből, megfogatik a tőrben, mert az egek csatornái megnyílnak, és megrendülnek a föld oszlopai.
Romlással megromol a föld, töréssel összetörik a föld, rengéssel megrendül a föld;
Inogva meging a föld, miként a részeg, és meglódul, mint a kaliba, és reá nehezedik bűne és elesik; és nem kél fel többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!