Szerintetek Ferenc pápa rossz pápa?
Ferenc Pápa egy jó pápa, aki a fiatalokat is szeretné maga köré gyűjteni. Az Ifjúsági Világtalálkozón elmondta nekünk, hogy legyen Jézus a legfontosabb az életünkben, ne hagyjuk hogy mások elnyomjanak minket, és hogy bízzunk Istenben, s az irgalmában. [link]
[link] ezt tudom ajánlani. Nem szabad hagynunk hogy a hamis média hamis dolgaiban higgyünk pl nő-és férfiideál.
Nem mondanám rossz pápának, de én katolikus vagyok. Ő az egyház látható feje, ezért tisztelem és elfogadom azt az utat, amerre vezetni próbál minket. Krisztus akaratát keresi ő is, és bár sokmindenben nem értek vele egyet, inkább szidalmazás helyett megpróbálom megérteni az ő gondolatait, álláspontját.
De én mondjuk személy szerint Benedek pápát jobban kedveltem, mint ember. De ez pusztán szimpátia kérdése. A pápa is ember, minden pápa más mentalitás, temperamentum és ezt el kell fogadni.
" francia pap lefejezéséről azt mondta, hogy ezt csak úgy tudja elítélni, "
Nem ezt mondta.
"Ha szóvá teszem az iszlám erőszakot, akkor szóvá kell tenni a katolikus erőszakot is. Nem minden muszlim erőszakos.”
Nem, szerintem nem rossz. Sőt.
Szervusz.
Bár nem értek egyet a Pápával, vagy a Pápasággal, de ebben igaza van, mert az emberek szelektálnak.
Az egyiket elítélik azért, főleg ha a kisebbséghez tartozik, míg a másikat nem.
Soha nem hallottam, hogy egy gyilkosságot elkövető neve mellé oda mondták volna, hogy melyik valláshoz tartozik.
Egyébként pedig egy keresztény nem avatkozhat bele a világ ügyeibe. Nem lehet hatalma Sátán világában, És nem ítélkezhet mások felett, mert ezt a jogot Jézus nem adta át senkinek.
Egy keresztény sajnos szenvedője Sátán világának, és tudja, hogy a Teremtő a kellő időben, kiosztja mindenkinek azt ami jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!