Az angyalok közé hogyan ment be a bűn?
Különböző vallások nézeteit/véleményeit szeretném,mert érdekel a sokszínűsége,hogy melyik milyen álláspontot foglal ezügyben. Mert az embernél értem,hogy hogy ment be,de az angyaloknál nem volt gyümölcs,ami elfogyasztása után ott volt a bűn,akkor közéjük hogy került be? :)
Megvan természetesen a magam nézete is erről,nem információszerzés a cél,hanem kíváncsiság különböző vallások iránt,akik hisznek ebben :)
51%
Gyorsan mutasd meg magad egy orvosnak
Egy egész más témával áltál ide mint amit a kérdező kérdez. Keress a betegségedhez tartozó kérdést és ott hirdesd az evangéliumodat.
Én nem vagyok a sexnek az ellensége sőt az ember részéhez életéhez tartozik. Az énekek éneke a bibliában is avval foglalkozik.
Tegyél fel a sexel foglalkozó kérdést és majd ott megcáfolom aki a sex ellen rugózkodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!