A revideált Új világ fordítás mennyire hiteles Biblia fordítás ha az üdvözülés a cél?
"Apexsus te nem is anyira az UVF-t gyűlölöd, hanem azokat, akik nem támogatják a hazug tantételedet."
Nem gyűlölök én senkit. Még azt az embert sem, aki megpróbált alaptalanul és hazug módon bemocskolni ahol élek. A végén kiderült az igazság, és egyedül a rágalmazó maradt szégyenben.
Ez az állításod, hogy "gyűlölöm azokat akik nem értenek velem egyet" egy téves rágalom.
Ezzel csupán próbálsz terelni és inkább személyeskedésbe kezdesz.
Nem tudom, hogy az a személy vagy-e, akinek a fentebbi szövegére reagáltam az előző válaszommal. De nem is lényeges, tudom hogy több Tanú is olvassa.
Szóval ismét láthattunk egy "tipikus" Tanú megnyilvánulást, mikor is inkább elbagatellizálni próbáljátok a lényeget és "személyeskedő" üzemmódba kapcsoltok.
Ha majd lesznek érveitek is a fentebb lévő érveim ellen, akkor majd folytathatjuk az eszmecserét.
Addig is figyelmeztetnélek, hogy "ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!"
Mert bizony ezzel az állításoddal, hogy gyűlölöm azokat akik nem értenek velem egyet" ítélkeztél.
Na Apexsus melyik a jó biblia?
Szerinted egyiksem mert a háromsáot nem irja.Probáld meg a Koránt vágy a Marx Károly,Engels Frigyes még a háromságot V I LENIN könyvében találod meg.
Ne keresd a Károli-an vagy az UVF-ban sem mert Szerinted az a biblia hazudik amelyik nem irja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!