Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúk! Miért vagytok...

Jehova tanúk! Miért vagytok ilyen álszentek?

Figyelt kérdés
Jöttök a sok dumával, meg, hogy milyenek vagytok ti, párkapcsolatban főleg, meg nincs szex a házasságig. Van a munkahelyem egy Jehova Tanú pasi, de úgy végig nézi a fiatal lányokat, simogatja, ölelgeti és masszírozgatja őket! Normális dolog lenne ez, ha nem lenne mellette ilyen vallásos és még van képe mondani, közben meg tipikus férfi!
2016. aug. 22. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

#10 Kedves Opendoor, óriási tévedésben vagy, egy papot, vagy egy lelkészt ha kiderült valami törvénytelen dolog azt bíróság elé viszik, és a törvényben előírt büntetést kapja meg, pusztán azért mert vannak olyan esetek amik sajnos a világunkban nem csak az egyházban fordul elő, amit korrupciónak nevezünk, még nem jelenti azt, hogy normális esetben nem történik megfelelő eljárás.

Ezzel szemben a tanúknál mi történik? Elmeséled te, vagy szeretnéd, hogy elmeséljem én, hiszen te még gyerek cipőben jártál, amikor én már véneket hoztam ki a szervezet karmai közül, de tudod mit elmesélem én. Egy tanú ha pedofílián kapnak, vagy erőszak tevő a családban, nem fog törvényes útra kerülne semmilyen körülmények között sem, a belső vizsgálat pusztán egy álszent palástolása annak, aminek az eredményeképpen az általad pont, hogy a tanúkra igaz, elmond egy pár imát Jehovának, és megbocsájtást kap történés lesz, magyarán ha egy tanú gyermekeket molesztál, vagy éveken keresztül bántalmazza a családját, ha a tanúkon múlik, biztos, hogy nem fog megfelelő törvényes büntetést kapni, sőt még akár a vén, vén is maradhat, arra is volt már példa nem egy és nem kettő.

Kiközösítés, ez még ha meg is történik a pedofil, család bántalmazó esetében, még mindig nem törvényes útra való terelés, pusztán az egyén eltávolítása a gyülekezetből, ha nem derül ki, hogy a kérdéses tanú törvénnyel szembeni életet él, akár évekig is folytathatja tovább a borzalmas cselekedeteit.

Szóval, legközelebb próbáld meg mellőzni a szituációs gyakorlatokon megtanult sablon szövegeket, mert lehet egy olyan ember elhiszi, és bólogat aki nem ismer titeket, de én a teljes agykontroll folyamatot ismerem, eltudnám neked mondani az elejétől a végéig, hogyan lettél az aki most vagy, és miért kezded a szövegeid nagy részét azzal, hogy a "hitehagyott egyházak".

Ha tudnád, hány döbbent tanúnak az arcát láttam, olyan korúakat, és még nálad sokkal tapasztaltabbakat akik már életüket leélték szinte, amikor szembesítést kaptak azzal, lebontott részekre bontva, hogyan lett az érdeklődőből mindenre bólintó hűséges szolga, majd a világ amely a szemükben összetört, egyszerre volt borzalmas, és szívfájdító. Neked is lehetőséged van arra, hogy kilépj a szervezetből, és megkérnélek mellőzd a betanult párbeszéd sablonokat, mert már a bakancsomon jönnek ki.

2016. aug. 22. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
A tanú felháborodik az általánosításon (ami valóban nem szép dolog), aztán elkezdi hazugságokkal vádolni a katolikus egyházat. Fuck logic.
2016. aug. 22. 22:16
 13/16 szp72 ***** válasza:

@ Normális dolog lenne ez, ha nem lenne mellette ilyen vallásos

Ha szerinted normális akkor nem értem, miért ellentmondás a vallásossága. Fiatal lányokat végig nézni, adott esetben simogatni, ölelgetni, masszírozgatni bár elég gyanúsan hangzik nem feltétlenül bűnös dolog, még udvarlási szinten sem. El tudok képzelni ilyen laza mégis bizalmas barátságot vagy udvarlást, ami testi szinten nem megy ennél tovább.

Az mindenesetre valóban különös volna, ha valaki csakugyan az Őrtorony nagy igazságait hangoztatva megy paráználkodni.

2016. aug. 23. 01:24
 14/16 anonim ***** válasza:

"kiderül egy lelkész esetében, semmilyen büntetést nem kapnak, legfeljebb, elmondatnak vele 50 imát."

Katolikusoknál létezik olyan, hogy tíz miatyánkot mondatnak el a hívekkel, de ott pap van, nem lelkész. Mindig kitűnik, hogy mennyire nem vagy jártas abban, amit mocskolsz.

2016. aug. 23. 08:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért az figyelemre méltó, hogy egyik oldalon azzal dicsekednek, hogy köztük egyetértés, szeretet van, így bizonyítva be, hogy ők a kitalált szó népe, míg egy másik kérdésben már szapulja a saját tesóit :)))))

Gyönyörű szeretet...

2016. aug. 23. 08:56
 16/16 lilla64 ***** válasza:

"megfelelő àllapotban van Isten előtt"ezzel a vénekre céloztál? Mert épp ők azok akik rohadtul nincsenek egfelelő állapotban. Tisztelet a kivételnek ha van ilyen.

Egy volt tanú

2016. aug. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!