Milyen vallásúak vagytok? Mit szerettek benne?
Zsidó vagyok. A zsinagógám egy kis hitközség, idősekkel, fiatalokkal, és nagyon összetartóak vagyunk. Az ételeink is finomak.
(mondjuk nem szoktam minden szabályt tartani, de a rabbinak nem kell róla tudnia)
"Az életét mindenki maga irányítja"
Ez nem összeférhetetlen a vallással.
Római katolikus vagyok református és zsidó felmenőkkel. Az egyházamat elfogadom mint közösséget, de alapvetően az egyetemes keresztény alapelveknek próbálok megfelelni.
Ref. vagyok katolikus felmenőkkel.
Pár éve szimpatizáltam a jehova tanúival 3 évet voltam közöttük mert azt hittem,hogy náluk van az igazság és azt kell mondanom,hogy amit ott tapasztaltam a 3 év alatt (főleg az utolsó évben) minden volt csak nem az igazság.
Azóta előre látóbb lettem és egy kicsit talán óvatosabb a vallásokal szemben.
És azóta nem is tartom magam vallásosnak hanem inkább Isten hívő lettem,de ettől függetlenűl szimpatizálok a Baptistákkal és úgy gondolom,hogy megtaláltam azt amit kerestem,persze az még a jövő titka,hogy mi lesz a vége.
Akarom szolgálni az Urat ez a legfőbb vágyam!
A többi nem számít..
Római katolikus vagyok.
De a ti liturgiátok is nagyon felemelő, Kedves Kérdező, nemrég voltam görögkatolikus templom szentelésén, nagyon szép volt.
Én Erőhívő vagyok.
Az Erő legyen veled.
Keresztény vagyok mert Jézus az igazsag, aki szabaddá tesz.
Azon belül katolikus, mert ott van legjobban kifejtve a hit, es a folklortol megtisztított katolikus gyakorlat gyümölcsöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!