Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallásúak vagytok? Mit...

Milyen vallásúak vagytok? Mit szerettek benne?

Figyelt kérdés
Én személy szerint görögkatolikus vagyok. 19/F

2016. aug. 21. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Zsidó vagyok. A zsinagógám egy kis hitközség, idősekkel, fiatalokkal, és nagyon összetartóak vagyunk. Az ételeink is finomak.

(mondjuk nem szoktam minden szabályt tartani, de a rabbinak nem kell róla tudnia)

2016. aug. 21. 22:20
 12/21 Andizsuzsi ***** válasza:

"Az életét mindenki maga irányítja"

Ez nem összeférhetetlen a vallással.

Római katolikus vagyok református és zsidó felmenőkkel. Az egyházamat elfogadom mint közösséget, de alapvetően az egyetemes keresztény alapelveknek próbálok megfelelni.

2016. aug. 21. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Ref. vagyok katolikus felmenőkkel.

Pár éve szimpatizáltam a jehova tanúival 3 évet voltam közöttük mert azt hittem,hogy náluk van az igazság és azt kell mondanom,hogy amit ott tapasztaltam a 3 év alatt (főleg az utolsó évben) minden volt csak nem az igazság.

Azóta előre látóbb lettem és egy kicsit talán óvatosabb a vallásokal szemben.

És azóta nem is tartom magam vallásosnak hanem inkább Isten hívő lettem,de ettől függetlenűl szimpatizálok a Baptistákkal és úgy gondolom,hogy megtaláltam azt amit kerestem,persze az még a jövő titka,hogy mi lesz a vége.

Akarom szolgálni az Urat ez a legfőbb vágyam!

A többi nem számít..

2016. aug. 22. 09:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Római katolikus vagyok.

De a ti liturgiátok is nagyon felemelő, Kedves Kérdező, nemrég voltam görögkatolikus templom szentelésén, nagyon szép volt.

2016. aug. 22. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Én Erőhívő vagyok.

Az Erő legyen veled.

2016. aug. 22. 10:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Meg vagyok keresztelve... De ateistának vallom magam. Az, amit hiszek, a tudományra, a logikus magyarázatra, evolúcióra alapul.
2016. aug. 22. 17:25
 17/21 Vortrekker ***** válasza:
50%

Keresztény vagyok mert Jézus az igazsag, aki szabaddá tesz.

Azon belül katolikus, mert ott van legjobban kifejtve a hit, es a folklortol megtisztított katolikus gyakorlat gyümölcsöző.

2016. aug. 22. 18:04
 18/21 Bok Globule ***** válasza:
Emil Cioran + New age kombó. Teozófia és ősi idegenek... Kiegészítve a saját gondolataimmal.
2016. aug. 26. 02:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Ref. vagyok zsidó felmenőkkel. Ez kényes egy szitu, főleg azért, mert cionista is. Közösségbe most nem járok, a régiben sokat támadta a lelkész is Izraelt és sok volt az antiszemita. Szóval most keresem a helyem és imádkozom.
2016. aug. 26. 07:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ősmagyar vallású vagyok szabadabbnak érzem magam közelebb állok a természethez csak igazi táltosok már nem igen 😢
2016. aug. 26. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!