Milyen vallásúak vagytok? Mit szerettek benne?
Figyelt kérdés
Én személy szerint görögkatolikus vagyok. 19/F2016. aug. 21. 20:09
1/21 anonim válasza:
Ateista. Magamban hiszek. A saját tetteimért és a sorsomért magamat hibáztatom, nem mást. Az életét mindenki maga irányítja. A szegény hiába hisz istenben, nem lesz jobb élete, de legalább van valamiben/valakiben hinnie.
3/21 anonim válasza:
Ateista. Semmi bajom a vallásos emberekkel,ameddig ők tisztelnek őket,addig én is őket. A vallástól viszont egy undorító dolog amin túl kéne lépni.
4/21 anonim válasza:
Jehova tanuja. Mindent szeretek. Eddig csalodnom kellett mas vallasokba de ennek hala jobb lett az eletem es en is jobb lettem. Boldog vagyok, es sok tanu baratom van akikben oszinten megbizhatok.
5/21 anonim válasza:
Református bár nem járok templomba. Egyébként folyton ostromolnak a Jehova tanúi még úgyis, hogy elköltöztem bár volt vagy 2-3 hónap nyugis idő. Csak túl bátortalan vagyok, hogy elküldjem őket...
6/21 anonim válasza:
Ősi druida vallás hívő vagyok, régebben a tanúknál voltam, de nekik köszönhetően rájöttem, hogy én az ősi pogány népek vallásaival tudok azonosulni, azóta kiegyensúlyozottabb az életem.
7/21 anonim válasza:
Valláson kívüli vagyok. Szabadnak érzem magam.
8/21 anonim válasza:
Ateista vagyok. Nem is vagyok megkeresztelve, és nem is leszek. A vallást a legundorítóbb dolognak tartom, mert manipulálhatóvá és fanatikussá (valakit kevésbé, de valakit erősen) teszi az embereket, valamint csökkenti a józan ítélőképességüket.
9/21 anonim válasza:
Jellemző. Nyolcból öt válaszoló nem vallásos, itt, a vallási kategóriában. :D
10/21 anonim válasza:
Katolikus vagyok. a katolikus miséken mindig jó megünnepelni az úr szent titkait, és részesülni krisztus oltárához járulva magamhoz venni az eukarisztiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!