Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Utáltok a származásomért?

Benjiro Hungaria kérdése:

Utáltok a származásomért?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Először is tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem a hazám, magyarországot, még akkor is ha az állam lefelé húzza az országot. Büszke vagyok a magyarságomra. De félig, apai ágról zsidó vér van bennem, 50 százalékban. A másik 50 százalékban keresztény. De evvel az 50 százalék zsidósággal az emberek szemében már hirtelen egy koszos zsidó vagyok :(. Most megyek szeptembertől a Móricz Zsigmond gimnáziumba Budapesten, de nem merem elmondani bárkinek is a származásom, mert szinte biztos vagyok benne, hogy megutálnak érte. Tudni kell rólam, hogy nagyon távol vannak tőlem a vallások, hibásnak találom a létezésüket. Nem vagyok se antiszemita, se semmi ilyesmi, de megvan rá az okom, hogy utáljam a vallásokat: A zsidó vallást azért utálom, mert egy majomségnak találom azt, ahogy az imakönyv felett táncolnak majmok módjára, a keresztény, ebben az esetben a katolikus vallást azért utálom, mert ott meg mindenféle unalmas, és egyben nagyon idegesítő szövegeket mondanak, hogy mondjuk "jaaaj szűzmárja, drágaságos jézus krisztus, hmm arany bárányka".... Szóval ettől is kiráz a hideg, ugyan úgy, ahogy az összes agyament vallástól. De titeket azavrna az, hogyha az osztálytársaim lennétek, hogy FÉLIG zsidó vér van bennem?

2016. aug. 21. 11:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Felölem lehetsz sátánista is ha normális vagy..
2016. szept. 13. 08:40
 32/32 A kérdező kommentje:
xd
2016. szept. 13. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!