Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tűz fogja megsemmisíteni a...

Tűz fogja megsemmisíteni a világot?

Figyelt kérdés

2016. aug. 19. 20:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

19#.Amit a 19 bejegyzèsedben olvashat az oldal,hogy èn mennyi rosszat irtam neked a 17 bejegyzèsemben.Mert amilyen vádakat irtál mèg a gondolatomban sem volt.Kihasználva az alázatosságomat,hoggatságomat,öszintesègemet nekem ugrottál mint egy olyan ellensèg aki kiközösült volnál a Tanuktol.Gondolhattam volna,hogy amiket bejegyeztèl a 13,19 bejegyzèsedben,hogy egy kiközösitettröl van szó,ès nem keresztènyről főleg,hogy elmebeli problèmáid vannak mert az ilyen betegek irnak össze/vissza mindent ami az agyukbol kipattan,szètszort formában.

Èn sajnálom az időt,hogy ilyen emberrel leálltam ès az oldal minősègèt rontattam veled,már a sok hazugságaid miatt ès azèrt,hogy a szellemedet kiengedtem a palackbol.

Remèllem nem az vagy ahogy irsz ,ès a te embersèged is jobb ennèl,ès egy őszinte keresztènyi utra tèrsz ahol az ember számit előted is nem csak a hamis rágalom.

Nem vettem èszre azt rajtad amit Jèzus mondott "szeresd felebarátodat mint önmagadat".

Remèlem tudtam segiteni.

Tisztelettel.

2016. aug. 21. 15:19
 22/27 anonim ***** válasza:

"Gondolhattam volna,hogy amiket bejegyeztèl a 13,19 bejegyzèsedben,hogy egy kiközösitettröl van szó,ès nem keresztènyről"

Mert akit ti kiközösítetek, az miért is nem lehet keresztény? Ki hatalmazott fel téged, hogy ítélkezz?!

"Nem vettem èszre azt rajtad amit Jèzus mondott "szeresd felebarátodat mint önmagadat"."

Jézus ilyet is mondott: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess" rémlik?

2016. aug. 25. 21:18
 23/27 A kérdező kommentje:

22#.Ha nem olvastad el az ő bejegyzéseit nincs miről beszélnünk.És ha elolvastad akkor kellene Lásd,hogy egy keresztény ilyet nem ir.Ha igazat adsz neki azt nem keresztény módra teszed,hanem részrehajlásra,ami nem a keresztények kenyere.

Külömben is amiket irt azt mondod keresztény írta, akkor rajtad is el kell gondolkodnom.

2016. aug. 26. 13:20
 24/27 anonim ***** válasza:

# 23 Kérdezőnek:

"Külömben is amiket irt azt mondod keresztény írta, akkor rajtad is el kell gondolkodnom."

Miért mi olyat írt, amiért azt mondjátok róla, hogy nem lehet keresztény? Mert azt írta, hogy az Ördög vezeti az Őrtornyot és nem Isten? S hogy Istenkáromló tanításaitok vannak? És ti nem pont ugyanezt mondjátok mondjuk a katolikusokra?! Kedves álszent barátom, akkor mi is a problémád?

2016. aug. 26. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:

24#.Ez most mi köztünk folyik,egy kevès a sulyos dolgok közöt ès a következőkèèrt háborgok.

Magyarországon most a napokban volt egy halálos baleset a 30 èves halott Erdèly Hargita Megye.A halott nem volt Tanu ès a Tanu apának a falubeli katolikus pap nem engedi,hogy a fiát a nagyapja mellè temessèk.

A pap nègyève jött a faluba ès a Tanu csalá 300 èvre vissza van a gyökerei.Egy közeli megyeközpont város vállalta a temetkezèsi helyet.Èn is ott leszek.

Most kèrdem hol èlünk?A szellemi inkvizició közepèn.

A katolikusok nem gondolnak azzal amikor István király is ezt tette az akkori magyar pogányokkal,katolikussá keresztelve őket külömböző kinzæsok által?

Olvasd a Magyar nèp törtènete cimü könyv.Hckenast Gusztáv,Karácsonyi Bèla,Lukács Lajos .Müvelt nèp könyvkiadó 1951. 10-80 oldalig.

2016. aug. 26. 21:09
 26/27 A kérdező kommentje:
24#.Kérlek ezt most itéld meg keresztény módra.
2016. aug. 26. 21:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen. Régen özönvíz által meglett tisztítva, tehát most már tűz által lesz megsemmisítve és Isten új eget és új földet teremt.
2016. aug. 31. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!