Az,hogy egy ateista nem fogadja el azt amit a Biblia ír fejet hajtok hit előtt és tiszteletben is tartom a hitét.
De amikor egy magát elit kereszténynek tartó ember a Biblia ellen beszél azt nagyon nem csípem.
És itt most a jehovista opendoor-ról van szó.
Mond csak nyitottajtó mit ígért Isten Noénak?
1Móz 6:13
Monda azért Isten Noénak: Minden testnek vége elérkezett előttem, mivelhogy a föld erőszakoskodással telt meg általuk: és íme elvesztem őket a földdel egybe.
És mond csak nyitottajtó ezt az ígéretét Isten betartotta?
Azt hiszem,hogy ez nem lehet vita tárgya.
És akkor lássuk,hogy mit igér Isten a következőkben.
2Pét 3:10
Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, amikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek.
Na szóval tekintetbe véve a Noének tett igéretet és annak végre hajtását úgy ahogy azt megígérte,mi a garancia arra,hogy nem úgy lesz ez az elkövetkezendőkben is?
Azért mert egy jehovista ördögtornyos maszlag mást mond az még semmit sem jelent.
Isten a tettek Istene és nem egy kétszínű beszédképtelen isten aki nem tudja,hogy mit akar.
Ideje lenne felébredni nyitottajtó,már nagyon ideje lenne!
13#.Te szeretnèl keresztènyè nevelni embereket ,holott a te hozzászolásod sok-sok nevelnivalot hagy maga után?
Jèzus ès az apostolai tettek ilyen megjegyzèseket,ha valaki nem èrtett velük egyet?Inkább megsajnálták őket.
Eppen ezèrt ezt a gyülölködő megjegyzèseket Sátán ès a szolgái tettèk Jèzusra ès a követőire.
Igy pld.mikor Lázárt feltámasztotta a Sátán szolgái elakarták pusztitani,hogy ne legyen bizonyitèk,ugyan igy a vak ember meggyogyitásakor.
Èn megèrtem keresztènynek èrzed magad,de nèztèl magadban,hogy ez a hamis/vèlt,jogtalan vád,mire senki nem hatalmazott fel rá,a keresztènyek közt nincs helye.Jèzus azt mondta"Ne itèlj,hogy ne itèltess".Azt nem gondoltad át,hogy ha pld.èngemet meg itèlsz a bünömèrt te is elveszel? Hát te ahogy látom azèrt harcolsz,hogy megmenekülj,de ugy nem menekülsz meg ha a szellem fegyvereit, szembe forditod magaddal.
Az Őrtoronnyal nem èrtesz egyet nem is baj mert senki senkit nem kötelez,de,hogy a földgolyon egymiliárd hatszáz millió ember olvassa az nem jelenti azt,hogy annyira ördögtorony mint ahogy ti egy nehányan állitjátok.Pál azt mondta "Aki jol áll vigyázzon,hogy el ne essen.Mert Mihály arkangyal sem merte mèg a Sátánnak sem mondani,hogy nincs igazad,csak azt mondta "dorgáljon meg tèged az Ur.
Ès most ujból jön a kèrdès milyen joggal itèlkezel másokon,a magad kárára?
Bocs elírtam, fáradt voltam.
Jaj kedves opendoor de szépen megfogalmaztad a mondandódat,hogy majdnem elpityeregtem magam a meghatótságtól.
Na és most jól figyelj!
Én elítélem az őrtorony mindenfajta tevékenységét mert istenkáromló eretnek szemetet szór szét a világba.
Téged meg azért ítéllek meg mert lepaktáltál a gonosszal és beszennyezed Isten szavát.
Ki jogosít fel téged arra,hogy hátat fordíts még a saját vérednek is,ki jogisít fel téged arra,hogy feláldozd akár gyereked életét is,ki jogosít fel téged arra,hogy engem hitehagyotnak minősíts és,hogy a pusztulásomat kívánd!?
Ki jogosít fel téged mindezekre a szörnyűségekre?
Az őrtorony opendoor,az örtorony!!!
Úgyhogy ugorjunk neki mégegyszer és vegyük figyelembe a Bibliát is.
Jézus és az apostolai mindig elitélték az olyanokat mint te,mindig hangot adtak ha olyan emberekkel találkoztak mint te, és mindig szembeszáltak a templomba pöffeszkedő farizeusokkal papokkal.
Szóval ne gyere nekem ezzel az ájtatós szent beszéddel mert ismerlek,és tudom,hogy minden amit mondasz csak egy jól betanult szerep. Valójában ha rajtatok állna akkor én meg a hozzámhasonlók már rég nem lennénk.
Ja és,hogy hányan olvassák az őrtornyot azt nem tudomb de azt tudom,hogy sokan legjobb esetben a kukába dobják.
Az őrtorony az ördög tornya és onnan irányítja híveit!
Ha tetszik neked ha nem,ez a valóság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!