Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mihály arkangyal nevét hívhato...

Mihály arkangyal nevét hívhatom segítségűl Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés
A katolikus meg az ortodox vallás szerínt tudom,hogy igen lehet Mihálytól segítséget kérni de,hogy állunk Jehova tanúinál ebben a kérdésben?

2016. aug. 19. 15:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen kedves #9 én is pont ezen vagyok felakadva mert így ebben a formában teljrsen más értelmet kap az általunk ismert jó öreg Biblia.

Egy teljesen más biblia tárulkozik ki a szemünk láttára,szépen becsomagolva.

És mégis sokan vannak akik hitelt adnak ennek újkeletű irománynak.

Ezt nem szabad engedni...

2016. aug. 19. 17:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Gabriel nagyon jól látod,köszönöm!
2016. aug. 19. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Bár most sietnem kell, de a későbbiekben válaszolok.

Annyit szeretnék hozzá tenni ehhez előre is, hogy Pál a Jóel könyvéből idézett, és Jóel könyvében pedig, az Isten neve olvasható, nem hiszem el, hogy megváltoztatta volna Pál a héber iratot.

2016. aug. 19. 17:53
 14/17 A kérdező kommentje:

1Kor 5:4

Ti és az én lelkem a mi Urunk Jézus Krisztusnak nevében egybegyűlvén, a mi Urunk Jézus Krisztus hatalmával

Itt Pál nem csak a Jézus nevét magasztálja, hanem a hatalmát is.

Miről beszélsz opendoor!?

De ha kérhetnélek ne távolodj el a kérdéstől, és arra válaszolj ami érdekel.

Mihály arkangyal nevét lehet segígségűl hívni?

Tudod ti nagyon elítélitek a katolikus egyházat de nem tudom,hogy miért mert ha valaki ferdített az nem katolikus egyház hanem a WTS.

2016. aug. 19. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

"nem hiszem el, hogy megváltoztatta volna Pál a héber iratot."

->Az teljesen mindegy, hogy te mit hiszel, és mit nem hiszel, a szövegkritika ugyanis tudomány, nem pedig hit kérdése. Nincs bizonyíték arra, hogy a görögben a Tetragrammaton szerepelne, ha valaki mégis beteszi oda, az meghamisítja a szöveget, hiszen nem azt fordítja le, amit az eredeti szerző írt.

Egyébként is ócska kifogás, amit mondtál, hiszen Jehova tanúi oda is beszúrják a "jehova" szót az Újszövetségben, ami nem is ószövetségi idézet. De vajon mi alapján, ha nincs rá szövegtanú?

Ezért felelni kell majd Isten előtt, ugyanis a Biblia meghamisítása ugyanis súlyos bűn.

Dante

2016. aug. 19. 21:06
 16/17 anonim válasza:

egy kicsit eltévedtél :)

Joel 2:32

De mindaz, a ki az Úrnak nevét hívja segítségül, megmenekül; mert a Sion hegyén és Jeruzsálemben lészen a szabadulás, a mint megigérte az Úr, és a megszabadultak közt lesznek azok, a kiket elhí az Úr!

[link]

2017. jún. 25. 13:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Rendesen nem utána nézni a dolgoknak is a logika magas foka. Trollok vagytok mind. Nálatok az is logikus, hogy 1+1+1=1, de az ok mert azt ti mondjátok nem valaki más. Jézus: Isten Fia vagyok. Ti: Kézus=Isten. Taps, taps....
2018. ápr. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!