Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert vagyok itt? Nekem ez...

Miert vagyok itt? Nekem ez csak szenvedes minden es nem ertem miert szulettem meg, lehet hogy buntetesbol?

Figyelt kérdés

2016. aug. 14. 17:51
1 2
 1/20 Ozmium42 ***** válasza:
A szüleid gyereket akartak, ezért.
2016. aug. 14. 18:33
 2/20 anonim ***** válasza:
Számítógéped meg interneted az már van, ahogy látom... Tudod nem az a boldogság, hogy megvan mindened, hanem az, hogy hogyan állsz ahhoz, amid van. Ahogy látom, Te nem a legjobban. Annyi ilyen kérdés volt már itt, és tudod egyetlen egy válasz sem érkezett arra, hogy mondd el, miért szenvedsz, mi a baj? Te válaszolsz?
2016. aug. 14. 19:41
 3/20 anonim ***** válasza:
TÖrtént veled valami rossz dolog? Ne aggódj Isten segít és segíteni fog. Isten aki a z út az igazság és az élet megmutatja azt a helyes utat amelyen járnod kell. A szenvedésben padig Isten üdvözítő erejét kell meglátni mert akkor bár nem lesz könnyebb de értelmet kap (ez egy keresztúti ájtatosságból való) És ne hidd magad büntetésnek, Istennek célja van veled.
2016. aug. 14. 19:52
 4/20 anonim ***** válasza:
Miben áll a szenvedésed?
2016. aug. 14. 20:05
 5/20 anonim ***** válasza:

Szervusz.

Az élet ajándék Istentől, és nem büntetés.

Mivel nem írod, mi az oka ennek az érzésednek, így nem igazán tudunk segíteni.

2016. aug. 14. 20:06
 6/20 A kérdező kommentje:
depresszio eletkeptelenseg, nekem minden csak szenvedes semmihez nincs kedvem egyszeruen, dolgozni is kene jarnom elobb utobb mar most is utallok mindent mi lesz ha mindennap menni kell munkaba, raadasul milyen munkahely az ahol engem alkalmaznak se szellemileg se fizikailag nem vagyok a topon, kinzas nekem ez az egesz nem viccelek ha van isten tuti buntetesbol rakott ide le
2016. aug. 14. 20:20
 7/20 A kérdező kommentje:
meg elmegyek munkahelyre beilleszkedni nem birok soha meg en nem birok ott lenni 8-12 orat vagy csak nagyon nehezen ez rosszabb mint a pokol ott is szivesebben lennek ha egyaltalan letezik
2016. aug. 14. 20:23
 8/20 anonim válasza:

Van ez így.

Én is tervezem, hogy kinyírom magam, mert már nagyon unom a banánt, a mindennapi taposást.

Sok sikert!

2016. aug. 14. 20:32
 9/20 A kérdező kommentje:
de anyamnak nem akarok rosszat, de ha meg eletben maradok nekem lesz rossz de nagyon, tanacstalan vagyok
2016. aug. 14. 20:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Tudod ez olyan, mint amikor az óvodás iskolába megy, vagy amikor általános iskolából középiskolába megy a gyerek. Új környezet, új emberek, természetes félelem. Aztán mi lett veled? Túlélted, szereztél barátokat vagy ismerősöket, eltelt... Voltak jó pillanatok, voltak rosszak. Hol ebből több, hol abból. A munkahelynél is így lesz. Sőt, van egy olyan könnyebbség abban, hogy ha nem vagy túlfizetve (miért is lennél...) könnyű váltani. Egyik melóból a másikba. Csak addig ne lépj ki, amíg nincs másik, mert sokan ezt csinálják.

Istent nem azért hívjuk, hogy számonkérjük, hanem azért, hogy erőt adjon. Engem is számtalanszor segített, de ehhez számonkérés nélküli segítségkérés kell, nem hisztis, gyerekes puffogás. Segíteni fog, biztos vagyok benne. De az első lépést tedd meg, Ő utána számtalan lépést fog tenni. Nem vagyok egyedül ezzel a megtapasztalással, bízz benne!

2016. aug. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!