A hazrol hazra jaras es terites az Bibliai tanitas?
mert a te hited az igazi ugye, több 10.000 vallás közül a tiéd az igazi.
mikor látjátok már be, hogy az összes vallás bullshit?
A tanítás igen, Isten igéjének megismertetése másokkal igen. Csak a Tanúk, mint szinte minden mást is, ezt is teljesen félremagyarázzák.
Az valahogy nem jut el a tudatukig hogy tanítani csak azt lehet aki eleve nyitott valami iránt. Ráadásul ők meg ezzel a zaklatósdival 1000 emberből 999ben inkább ellenszenvet ébresztenek, és messzebb taszítják őket a hittől, na ezzel már inkább egyenesen Isten és a Biblia ellen dolgoznak...
"Annyi a hiba a Jehova Tanúi esetében"
8-os! Jézus Krisztus isteni mivoltát sem hiszik...
Szerintem nem erőszakosak, kedvesen mondom, hogy köszönöm, ismerem és nem szeretnék beszélni erről, békében elmennek. Békésen álldogálnak az állványuk előtt - szerintem le lehet szállni róluk, unalmas a napi 20 ekézés és velük szemben általában mérhetetlenül agresszív is a támadás. Kérdező: döngetik az ajtódat? lódítasz komám. Tudtad, hogy őket is vitték a konc lágerekben? hallottál erről siránkozni? na ugye, vannak nekik is értékeik, még ha nem is értek velük egyet.
Szervusz.
Nem csak Bibliai tanítás, hanem a keresztények Krisztus követőinek egyik feladata a sok közül.
Sajnálatos, és őszintén kérünk bocsánatot, de nem tudhatjuk, hogy melyik ember mikor pihen, vagy dolgozik.
Ezért a legjobb megoldás, ha elmondod hogy Te ebben az időben pihensz,
Ha nem érdekel a dolog, akkor határozottan kérheted, hogy egyáltalán ne keressenek ezen a címen.
Ha szívesen beszélgetnél, akkor pedig a Te általad alkalmas időpontot kellene nekik elmondani.
S máris elintézésre kerül egy dolog emberi nyelven.
tisztelettel egy Tanú
"elriasztja"
Istennek más a véleménye erről.
(1Korintusz 1:21) . . .az Isten jónak látta, hogy a prédikált dolgok bolondsága által mentse meg a hívőket.
az embereknek bolondságnak tűnik az evangélizáló munka, ám Isten ezt a munkát is elvárja a népétől, Krisztus parancsa által.
A vers azt mondja, hogy ez is a megmentés egyik eszköze.
(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”
Jézus egész a világrendszer befejezéséig támogatja ezt a feladatot, ahogy olvasható is.
A "menjetek és tegyetek" kifejezés nem passzív otthon ülő munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!