Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hazrol hazra jaras es...

A hazrol hazra jaras es terites az Bibliai tanitas?

Figyelt kérdés
En ugy gondolom,hogy ez a fajta tevekenyseg inkabb elriasztja az embereket a vallastol meg a hittol mert a mai modern vilagunkban igencsak be van osztva mindenki ideje es neha a pihenes max az ejszakara marad es az is csak par ora. Nekem ha peldaul van egy fel oram delutan amit pihenessel szeretnek eltolteni nem igazan orulok annak ha pont olyankor dongetik az ajtomat kulonbozo kiadvanyokkal nemely vallas eroszakos tagjai.
2016. aug. 11. 14:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Némely :D JT-kről van szó, egyértelmű. Én szeretek velük beszélni, és csak ámulok, hogy emberek mennyire irracionálisak tudnak lenni.
2016. aug. 11. 14:43
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
ez az emberek zaklatása,hiába küldöm mindig el őket, előbb utóbb jól pofánvágom a senkiháziakat...
2016. aug. 11. 14:45
 3/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem bibliai, csak a fogva tartójuk mondja ezt nekik, nem pedig Isten.
2016. aug. 11. 15:17
 4/27 anonim ***** válasza:
27%

mert a te hited az igazi ugye, több 10.000 vallás közül a tiéd az igazi.

mikor látjátok már be, hogy az összes vallás bullshit?

2016. aug. 11. 15:19
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

A tanítás igen, Isten igéjének megismertetése másokkal igen. Csak a Tanúk, mint szinte minden mást is, ezt is teljesen félremagyarázzák.

Az valahogy nem jut el a tudatukig hogy tanítani csak azt lehet aki eleve nyitott valami iránt. Ráadásul ők meg ezzel a zaklatósdival 1000 emberből 999ben inkább ellenszenvet ébresztenek, és messzebb taszítják őket a hittől, na ezzel már inkább egyenesen Isten és a Biblia ellen dolgoznak...

2016. aug. 11. 15:22
 6/27 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen bibliai elv ez, lásd Máté evangéliuma 28: 19-20. igeverseit. Annyi a hiba a Jehova Tanúi esetében, hogy ők nem hisznek a szentháromságban tudomásom szerint.
2016. aug. 11. 15:45
 7/27 anonim ***** válasza:

"Annyi a hiba a Jehova Tanúi esetében"

8-os! Jézus Krisztus isteni mivoltát sem hiszik...

Szerintem nem erőszakosak, kedvesen mondom, hogy köszönöm, ismerem és nem szeretnék beszélni erről, békében elmennek. Békésen álldogálnak az állványuk előtt - szerintem le lehet szállni róluk, unalmas a napi 20 ekézés és velük szemben általában mérhetetlenül agresszív is a támadás. Kérdező: döngetik az ajtódat? lódítasz komám. Tudtad, hogy őket is vitték a konc lágerekben? hallottál erről siránkozni? na ugye, vannak nekik is értékeik, még ha nem is értek velük egyet.

2016. aug. 11. 16:24
 8/27 anonim ***** válasza:
*8-os= 6-os ** konc. lágerekbe
2016. aug. 11. 16:26
 9/27 anonim ***** válasza:
6%

Szervusz.

Nem csak Bibliai tanítás, hanem a keresztények Krisztus követőinek egyik feladata a sok közül.

Sajnálatos, és őszintén kérünk bocsánatot, de nem tudhatjuk, hogy melyik ember mikor pihen, vagy dolgozik.

Ezért a legjobb megoldás, ha elmondod hogy Te ebben az időben pihensz,

Ha nem érdekel a dolog, akkor határozottan kérheted, hogy egyáltalán ne keressenek ezen a címen.

Ha szívesen beszélgetnél, akkor pedig a Te általad alkalmas időpontot kellene nekik elmondani.

S máris elintézésre kerül egy dolog emberi nyelven.

tisztelettel egy Tanú

2016. aug. 11. 16:31
 10/27 anonim ***** válasza:
8%

"elriasztja"

Istennek más a véleménye erről.

(1Korintusz 1:21) . . .az Isten jónak látta, hogy a prédikált dolgok bolondsága által mentse meg a hívőket.

az embereknek bolondságnak tűnik az evangélizáló munka, ám Isten ezt a munkát is elvárja a népétől, Krisztus parancsa által.

A vers azt mondja, hogy ez is a megmentés egyik eszköze.

(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”

Jézus egész a világrendszer befejezéséig támogatja ezt a feladatot, ahogy olvasható is.

A "menjetek és tegyetek" kifejezés nem passzív otthon ülő munka.

2016. aug. 11. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!