Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten meg tudja szüntetni magát?

Isten meg tudja szüntetni magát?

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 07:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

szeretném megköszönni, hogy pár perc alatt lenulláztátok a 28-at- így könnyebb lesz elhagynom a gyakorit, semmi értelme itt tölteni a drága időt.

Nyilván nem tudtam elmondani, amit akartam, úgy hogy megértsétek, és ez az én hibám, hogy egyáltalán belefogtam, mert talán 20 oldalon keresztül ki tudtam volna fejteni, de erre viszont nincs ideje senkinek. Viszontlátásra. Jó éjszakát.

*

Mt 5,22

aki pedig azt mondja testvérének: ostoba(hülye) – megérdemli, hogy a nagytanács elé kerüljön;

*

2016. júl. 31. 00:24
 32/38 szp72 ***** válasza:
0%

Nem én nulláztalak le.

@ aki pedig azt mondja testvérének: ostoba(hülye) – megérdemli, hogy a nagytanács elé kerüljön;

"Ti ostoba galaták! Ki babonázott meg benneteket, hogy ne engedelmeskedjetek az igazságnak, amikor szinte a szemetek elé állítottuk a megfeszített Jézus Krisztust?" (Gal 3,1)

"Akarod-e hát tudni, te ostoba ember, hogy a hit cselekedetek nélkül meddő?" (Jak 2,20)

"Jézus így felelt: „Ti is oktalanok vagytok?"

"Erre ő így szólt: „Ti oktalanok, milyen nehezen hiszitek mindazt, amit a próféták jövendöltek!" (Lk 24,25)

2016. júl. 31. 03:15
 33/38 anonim ***** válasza:

jól van #32, hülyézzél le akár harmadszor is, megengedett. Meggyőztél.

*

"De ha azt állítod, hogy az igen=nem"

- mielőtt még egyszer lehülyéztél volna,

szabad lett volna visszaolvasni, hogy mit is írtam.

Nem állítottam sehol, soha, hogy az igen egyenlő a nemmel.

" igen és nem jelen van /ellentétben

ám létezik egy nemduális tudatállapot, ami az

igen és a nem fölött van: Egy. #28"

Tehát létezik a duális felett lévő TUDATÁLLAPOT

-amit el lehet érni - ez realizáció, megvalósítás, magától nem alakul ki az ember életében, de ezt el lehet érni. Ezt fejtegettem a továbbiakban, de kár volt, nem a gyk-ra való. Ezt írtam az utolsó szó jogán.

Üdvözlettel: a hülye a négyzeten

2016. júl. 31. 10:02
 34/38 szp72 ***** válasza:

@ mielőtt még egyszer lehülyéztél volna,

szabad lett volna visszaolvasni, hogy mit is írtam.

Nem állítottam sehol, soha, hogy az igen egyenlő a nemmel.

Ha nem állítottad akkor nem hülyéztelek le, mert feltételesen fogalmaztam: "De ha azt állítod, hogy az igen=nem, ... "

De bocsánat ha megbántottalak, ezt tőlem nem kell sértésnek venni, magamat is hülyézem.

2016. júl. 31. 13:23
 35/38 anonim ***** válasza:

"Nem képes kör alakú négyzetet csinálni, akkora követ teremteni, amit maga sem bír felemelni, egy lépésből mattot adni, hatos kockával hetest dobni, fehér színű fekete színt csinálni."

Istennél kör alakban forog a négyzet gyorsan, a követ lebegteti mert véges tárgy az; istent a sakkban csak döntetlenre lehet verni; mindig hatost dob mert tudja hogy kell dobni hogy 6os legyen a kocka, CSAK RITKÁN SZABAD DOBNIA, szivből és pillanatból... fehér szinből meg egyszerüen képes egyetlen szóval FEKETE szint csinálni, abszolút feketét mivel hogy ő is nagy, és szép, szépségével adja vagy elszivja a fényt, ami sokkal kisebbnek látszik elöször mint amekkora, és sokat kell gyanizni gyakozni hogy közelebbi legyen... szuper ritka, elviselhetetlen és elképzelhetetlen, és olyan sok... hogy sosincs vége, gömbölyü xd

2016. júl. 31. 13:30
 36/38 anonim ***** válasza:

"De bocsánat ha megbántottalak, "

Rendben!

aa

2016. júl. 31. 22:06
 37/38 anonim ***** válasza:
Ez milyen kèrdès?
2016. dec. 20. 11:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Betges gondolat
2017. jan. 2. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!