Melyek azok a viszonylag széles körben ismert felekezetek akik kisebb létszámúak mint a Jehova Tanúi és a mormonok?
Figyelt kérdés
Világszinten, és csak nálunk az országos szinten is érdekelnének ilyen számadatok.#Magyarország #statisztika #Amerikai Egyesült Államok #Jehova #keresztény #egyház #hit #tömeg #populáció #mormon
2016. júl. 17. 21:03
11/19 anonim válasza:
Akkor rosszul tudod, mert én annak a községnek az adatait másoltam be. Utána lehet nézni.
13/19 anonim válasza:
Èn már leirtam,hogy hargita megyèröl van szò ès nem falù hanem közsèg.A kettö egèszen más mert ez kèt egybefort falubol áll.
14/19 anonim válasza:
Itt viszont nincs katolikus, csak református és unitárius. Mennyi a református aktív taglétszáma?
15/19 anonim válasza:
Nem Homorod Szentmártonrol van szò.
Hargitaban mèg van Szentmárton közsèg amihez több települès (falu)tartozik.
16/19 s55 válasza:
Utolsó, ez a bizonyos "Szentmárton község" Hargita megyében nagyon rejtőzködik (legalábbis az interneten..) Nem lehet, hogy ez valójában Homoródszentmárton másik/régebbi neve? Vagy esetleg letudnád kicsit pontosabban írni hol van? (azon kívül, hogy Hargita megyében)
18/19 s55 válasza:
Rendben, akkor ezek a statisztikák érvényesek rá:
A 2012-es népszámlálás adatai
Felekezeti megoszlás szerint: az összlakosságból 2210 fő római katolikus, 41 fő református, 21 fő ortodox, 7 fő unitárius, 2 fő görög katolikus és fő vallás nelküli.
19/19 Kései Sirató válasza:
Az adventisták is nagyon kevesen vannak Magyarországon és inkább csökken a létszámuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!