Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az anyukám médium. Én is...

Az anyukám médium. Én is örökölhetem ezt a képességet?

Figyelt kérdés
Én nem akarom az lenni, mivel nem akarom megnyitni magam a szellemvilág felé. Azt látom az embereken, ha komolyabb betegségük van, szóval van érzékenységem a lelki dolgokra, de nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

2016. júl. 14. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Én úgy tudom, hogy az felmenő generációk szellemvilággal való kapcsolata miatt a születendő gyerekek is ki vannak téve a kockázatnak, hogy tapasztaljanak természetfeletti jelenségeket.

DE! a jó hír az, hogy mindenki maga dönt és Isten segítségével védettséget kaphatunk az okkult fertőzés ellen. Remélhetőleg majd Anyukád is inkább választja a Jóisten közelségét és védelmét, mint a szellemvilággal való kétes és csábító, de veszélyes kapcsolatot.

2016. júl. 14. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Az anyukám azt hiszi, hogy angyalokkal beszélget de tudom, hogy nem angyalok. Folyamatosan hangokat hall és beszélget velük. Sajnos már túl messzire ment ebben. Már azt csinálja csak amit ők mondanak. Nem tudok neki segíteni. Kezd megbolondulni.
2016. júl. 14. 23:02
 3/7 Roland G. ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki ezt a részt a Bibliából:" Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;Mert mind útálja az Úr, aki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled." 5.Mózes 18:10-12

Ezek az okkult bűnök sorsromboló erőket szabadítanak rá,amit a Biblia átoknak nevez és gonosz szellemekkel kerül kapcsolatba.Az egyetlen legális belépés a szellemvilágba:Jézus Krisztus!

2016. júl. 15. 09:38
 4/7 A kérdező kommentje:
A Bibliát butaságnak tartja, de azért köszönöm! Már sok igével próbáltam segíteni neki, de nem érdekli őt. Az ezoteria áldozata.
2016. júl. 16. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Az anyukád nem médium. Így nem kell félned, hogy az leszel.
2016. júl. 17. 02:28
 6/7 anonim válasza:
Megkérdezhetnék anyukádat is.... Sztem anyukád nem médium,inkább valami más baj lehet.Amúgy az igazi látók nem szeretik hirdetni hogy azok, mert az emberek rosszindulatúak lesznek velük.
2017. jan. 28. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a hülyeséget lehet-e örökölni. Ha igen, akkor veszélyben vagy, ha nem, akkor vigyázz el ne kapd.
2017. jan. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!