Az anyukám médium. Én is örökölhetem ezt a képességet?
Én úgy tudom, hogy az felmenő generációk szellemvilággal való kapcsolata miatt a születendő gyerekek is ki vannak téve a kockázatnak, hogy tapasztaljanak természetfeletti jelenségeket.
DE! a jó hír az, hogy mindenki maga dönt és Isten segítségével védettséget kaphatunk az okkult fertőzés ellen. Remélhetőleg majd Anyukád is inkább választja a Jóisten közelségét és védelmét, mint a szellemvilággal való kétes és csábító, de veszélyes kapcsolatot.
Mutasd meg neki ezt a részt a Bibliából:" Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;Mert mind útálja az Úr, aki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled." 5.Mózes 18:10-12
Ezek az okkult bűnök sorsromboló erőket szabadítanak rá,amit a Biblia átoknak nevez és gonosz szellemekkel kerül kapcsolatba.Az egyetlen legális belépés a szellemvilágba:Jézus Krisztus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!