Keresztények mi a véleményetek a médiumokról, szellemídézőkről, hisztek abban, hogy létezik ilyesmi?
Ti elhiszitek azt, hogy XY szelleme beszélhet egy élő emberen keresztűl, vagy egy élő ember által?
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló én is hiszek benne, de szeretném tudni ha más keresztények is hisznek-e benne.
Második válaszoló te miért nem hiszed?
Ez érdekes lesz.
Keresztények és médiumok is nem látható, nem érzékelhető, bizonyíthatatlan lényekkel beszélgetnek.
Vajon lehúzzák őket? Vagy nem utasítják el, de a jelölésrendszerüket a magukéhoz igazítják, saját jelölésükkel azonosítják?
én kifejezetten szkeptikus vagyok, de nem vetem el teljesen a lehetőséget, amég nem ismerek minden részletet nem formálok szilárd véleményt, mert úgy gondolom valaminek a létezését bármiféle vizsgálat nélkül elvetni ostoba és tudománytalan gondolkodás, viszont azt bevallom erősen arra hajlom ,h ilyesmi nem létezik
amennyiben valóban lehetséges, akkor sem tartom helyesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!