Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hitgyülisek tényleg ezt...

A hitgyülisek tényleg ezt csinálják?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy szerdánkét extázisban fetrengenek a földön. Ez igaz?

2016. júl. 13. 03:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jaaaa, akkor jó
2016. dec. 17. 20:52
 12/17 anonim válasza:
Azért fetrengenek mert befújják a gáz
2016. dec. 26. 21:22
 13/17 anonim válasza:

Van erre valami normális magyarázat? Én ateistának tartom magam, ez az egyetlen dolog amit nem értek még most se, pedig ebben nőttem fel. Ez a "gáz" elmélet egy fa**ság. Pásztortól, helytől független ez az egész. Random kis összejöveteleken is előfordul néha. Nem előzi meg semmilyen hipnotizáció. És nem is feltűnés miatt csinálják. Nem megjátszott. Tudom milyen amikor valaki megjátszik valamit. Velem még nem fordult elő soha, mert szimplán tartottam tőle mindig is.

Valaki fejtse meg, mert a tököm kivan vele.

2017. jan. 30. 01:49
 14/17 anonim ***** válasza:

A bibliában benne van,hogy akik Krisztuséi azokat Jézus szent szellemmel kereszteli meg :).

Ilyen az mikor egy ember betöltekezik szent szellemmel,kívülről furcsának tűnik (megtérésem előtt én is annak tartottam) ,de mikor betölt a szent szellem annál jobb érzés nincs a világon,olyan békesség és szeretet áraszt el amit ép ésszel fel se lehet fogni.

Mikor valaki részeg furcsa dolgokat csinál,olyanokat amik az értelmén kívül vannak,de valójában ő jól érzi magát a pia miatt ,úgymond egy boldogság érzetet nyújt neki.

De azért jó tisztázni ,hogy ez az érzés köszönő viszonyba nincs a szent szellem betöltekezéssel ami mellesleg szent dolog,az utóbbi meg bűn..

Figyelj ha nem is hiszel Istenben ,akkor már csak ez a "dolog" miatt menj el egy hit gyülekezetbe és kérd előtte tiszta szívből Istent ,hogy töltsön be (a te esetedben úgy kérd ,ha létezel tölts be szent szellemmel) és mikor elmész gyülekezetbe és te is megtapasztalod ezt ,utána szerintem már az ateizmus mint fogalmat is megveted :)

2017. jan. 30. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Így van, ilyenkor a Szentszellem tölt be, ami csodálatos érzés,és én sem tudom hogy miért kommentelnek ide olyanok akiknek elnézést a kifejezésért, de fingjuk sincs az egészhez.
2017. ápr. 14. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Gyere el, és nézd meg.

Nem minden szerdán, de előfordul, hogy van Szent Szellemel való betöltekezés.

2017. aug. 15. 11:09
 17/17 anonim válasza:
Egy péklapáttal csapnám fejbe az ilyeket akik ilyen komoly dolgon szórakoznak. Meglátjuk ki nevet a végén.
2017. dec. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!