Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha elmegyek prostihoz akkor...

Ha elmegyek prostihoz akkor pokolra jutok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 15:11
1 2 3 4
 31/34 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..

furcsan hangzik hogy "uralkodo" mintha csaszara, kiralyra utalna, de nem

olvasd vegig az egeszet es talan megerted mire van szuksege az embernek leginkabb

2016. okt. 21. 07:24
 32/34 anonim válasza:
31%

Mivel én nem vagyok bűnös ezért nem is erőltethet rám senki bűnöket.

Ha elmegyek egy kedves lakásos lányhoz bujálkodni, kipróbálni milyen egy fokhagymaseggű aerobikos csajjal dugni, akkor elmegyek. Mert jó nekem. Kis földi életemet fogom azzal tölteni ami jó érzés. Nem fogok a bűnösségen aggódni.

Ti elkövettek egy bűnt, szorongtok érte, imádkoztok Istenhez remélve, hogy megbocsájt. Persze ezt senki nem tudhatja. Majd a pokol kapujában eldől... de elhiszitek, hogy megbocsájt.

Nálam mivel eleve bűn se volt, nincs mit meggyónnom és nincs miért szoronganom. És a halálos ágyamon majd egy pajkos mosollyal emlékszek vissza Alexára a penge formájú aerobikos csajra, aki így kereste egyetemre a pénzt :) még segítettem is neki. Ez egy jótét!

2016. okt. 21. 09:09
 33/34 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#32 pokolra fogsz jutni, mert a kis foldi eleted tobbre tartod mint az orokke tarto eletet
2016. okt. 21. 09:53
 34/34 anonim válasza:

Jézus ereje, beb&sztam :D megjöttek ismerőseim Korfuról... ott élnek, feladták a kis szaros életüket Magyarországon.. és azt látom hogy rohattul boldogok :'( sokkal boldogogABabbak mint mi.. itt ebben a ROhadó pudványban.

Lehet máshogy is élni, csak mi magyarok erre a szarságra vagyunk ítélve.

Te ezt akarod, egész életedben? Hinni abban, hogy majd valaha a mennybe kerülsz....

Atomok vagyunk, fehérje molekulák, enzimek, sejtek, szervek, testek... ez van. Földi életünk véges, és ...qrvára jól kell érezni magunkat.

2016. okt. 22. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!