Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinesbőrű vagyok ha elmegyek egy prostihoz akkor az hogy áll ehhez?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 15:56
1/11 Linó03 válasza:
Szerintem prostit ilyesmi egyáltalán nem érdekel.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem cigány hanem félig török.
2016. jan. 1. 16:13
5/11 anonim válasza:
akkor félig cigány :) nézd a k_rva ont olyan ember mint bárki más. van akit zavar, az pénzért se vállalja, de a többségét nem érdekli
6/11 anonim válasza:
EMBER. A félig török az nem színesbőrű.
A török a testvérnépünk. Hunok a törökök is...
Ha viszont olyan török a felmenőd, kibe keveredett arab, azaz szemita vér, az más. Akkor tényleg félvér vagy.
7/11 A kérdező kommentje:
Az utolsónak igaza lehet.
Az apám aki török gyermekkoromban meghalt szóval nem nagyon ismerem a család török ágát.
2016. jan. 1. 16:29
8/11 anonim válasza:
egy főnyeremény vagy, mint fél török! keress barátnőt, ne járj prostihoz! :) szerintem egy prostit nem érdekel semmi, csak vigye a pénzt és kész! 26/Ff
9/11 anonim válasza:
Higgy nekem, a török az hun. A 24 Hun Törzsszövetség 1 nemzete ! A magyarral egyenértékű. Csak mondom, az Oszmán Birodalom idejében az arabok belekeveredtek a tiszta törökökbe.
Amúgy a vaódi töröknek nem barna a szeme, hanem kék, és a bőre fehér, mintsem olyan rezes...
10/11 anonim válasza:
mindenképp fogad a prosti is, de egy ilyen srácért tudod te hány csaj odaadná a fél kezét??
szerintem kifejezetten egzotikus lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!