Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki hisz Istenben?

Ki hisz Istenben?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 10:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

29-es megint:

Hát figyelj...

Engem nem tudsz meggyőzni ,de ettől függetlenül tiszteletbe tartom amibe hiszel. De a véleményem ,az a véleményem.

2016. jún. 22. 13:28
 32/39 A kérdező kommentje:
Elhiszsem hogy mi a velrmenyed. Javaslom hogy a Karoli forditasu Bibliat olvasd el mert engem is az hozott jobb belatasra:)
2016. jún. 22. 14:14
 33/39 anonim ***** válasza:

Olvastam már. De én a Bernstein-féle fordítást olvasom.

Üdv!

2016. jún. 22. 14:39
 34/39 A kérdező kommentje:
Az milyen? Nem ismerem...
2016. jún. 22. 14:41
 35/39 anonim ***** válasza:
Ez: [link]
2016. jún. 22. 14:58
 36/39 A kérdező kommentje:
Kosz a linket:) Latom ez egy zsido Biblia fele.
2016. jún. 22. 15:05
 37/39 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiba ,hogy a fordító rabbi volt ,illetve én zsidó vagyok. :D
2016. jún. 22. 15:29
 38/39 anonim ***** válasza:

mért terjeszted hogy Odin nem létezik?

minden nap látom keze munkáját amit végtelen bölcsességének köszönhet

ő ivott a bölcsesség forrásából amivel megnyitotta elméjét minden tudás előtt

hogyan mondhatod hogy nem létezik amikor minden nap beszél hozzám és a helyes úton vezényel végig életem folyamán

az ilyen istenkáromlókkal legalább a valhallába nem kell majd találkozzak mert nem vagy méltó hogy bekerülj Odin kegyei közé

amikor valami rossz történik veled a sátánodra fogod pedig csak Odin büntet hitetlenségedért és mert hamis istent imádsz az ő színe előtt

a kereszténység is csak azért alakult ki hogy kibalanszolja Odin hatalmát de hiába mert egy kitalált személy megbolondíthat milliókat-milliárdokat de akkor sem homályosíthatja el Odin hatalmát

majd ha eljő a ragnarök megtapasztalod hogy kár volt hamis istent imádni

2016. jún. 23. 11:39
 39/39 A kérdező kommentje:
Hahha de nevetseges! Bocs de sajnos nekem van igzam es Odin nem letezik! Mondj ra egyetlen egy bizonyetekot! Az egy igaz elo Isten teremtette a foldet. Na milyen fura! Nem is Odin😆.
2016. jún. 23. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!