"Persze az egymásért való imádkozásnak sokkal mélyebb és komolyabb céljai vannak, de az most nem ide tartozik.
Én fizikális szolgáló vagyok az emberek felé, más pedig lelki. Egyik sem alacsonyabb rendű a másiknál.
De azt nem tudom elképzelni, hogy valaki tényleg semmit se tegyen a másik emberért rá úgy állítsa azt, hogy ő hívő."
Én tanúsíthatom, hogy kedves hittestvérem szavai az utolsó betűig igazak még akkor is ha lepontozták.
Matyi
Én köszönöm kedves Kérdező a lehetőséget! :)
Üdv;
Matyi
"Aki hallja az igét. Cselekedetein tükrözi a mi hitünket."
Ezt megmagyarázhatnád. A "mi hitünk" kire vonatkozik? Thor? Ré? Odin? Allah? Jehova? Jahve? Zeusz? Ámon? Kiben higgyek, hogy a mi csoportba bekerüljek?
kedves kérdező melyikbe?
ahány kultúra, ahány korszak annyi vallás és annyi isten
mégis melyik az igazi?
én az 1 igaz istenben hiszek aki be is tartotta az ígéretét
Odin megmondta hogy elpusztítja a jégóriásokat mivel még 1 jégóriást sem láttam ez bőven elég bizonyíték a létezésére
a többi isten ígért főt fát de semmit nem tartott be ellenben a hatalmas és mindenható Odin képes arra amit mond nem csak hiteget
11-es vagyok és a kérdezőnek:
Úgy értettem ,hogy I-ten -meggyőződésem szerint- létezik ,csupán úgymond "nem munkálkodik" a világ sorsában.
Ez a deizmus.
Üdv megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!