Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki hisz Istenben?

Ki hisz Istenben?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 10:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Én
2016. jún. 21. 18:47
 22/39 anonim ***** válasza:

"Persze az egymásért való imádkozásnak sokkal mélyebb és komolyabb céljai vannak, de az most nem ide tartozik.

Én fizikális szolgáló vagyok az emberek felé, más pedig lelki. Egyik sem alacsonyabb rendű a másiknál.

De azt nem tudom elképzelni, hogy valaki tényleg semmit se tegyen a másik emberért rá úgy állítsa azt, hogy ő hívő."

Én tanúsíthatom, hogy kedves hittestvérem szavai az utolsó betűig igazak még akkor is ha lepontozták.

Matyi

2016. jún. 21. 21:53
 23/39 anonim ***** válasza:

Én köszönöm kedves Kérdező a lehetőséget! :)

Üdv;

Matyi

2016. jún. 22. 00:36
 24/39 Gábor19750102 ***** válasza:
Aki hallja az igét. Cselekedetein tükrözi a mi hitünket.
2016. jún. 22. 10:17
 25/39 anonim ***** válasza:

"Aki hallja az igét. Cselekedetein tükrözi a mi hitünket."

Ezt megmagyarázhatnád. A "mi hitünk" kire vonatkozik? Thor? Ré? Odin? Allah? Jehova? Jahve? Zeusz? Ámon? Kiben higgyek, hogy a mi csoportba bekerüljek?

2016. jún. 22. 10:28
 26/39 A kérdező kommentje:
Kiben higgyunk? Istenben!
2016. jún. 22. 10:42
 27/39 anonim ***** válasza:

kedves kérdező melyikbe?

ahány kultúra, ahány korszak annyi vallás és annyi isten

mégis melyik az igazi?

én az 1 igaz istenben hiszek aki be is tartotta az ígéretét

Odin megmondta hogy elpusztítja a jégóriásokat mivel még 1 jégóriást sem láttam ez bőven elég bizonyíték a létezésére

a többi isten ígért főt fát de semmit nem tartott be ellenben a hatalmas és mindenható Odin képes arra amit mond nem csak hiteget

2016. jún. 22. 11:36
 28/39 A kérdező kommentje:
Odin nem letezik! Az egyetlen Isten a Mennyben lakik es a tobbi foldi szoboriste NINCS! Nem letezik! Az egyetlen Isten elkuldte ertunk egyszulott Fiat, Jezust hogy megmentsen a buneinkbol.
2016. jún. 22. 11:39
 29/39 anonim ***** válasza:

11-es vagyok és a kérdezőnek:

Úgy értettem ,hogy I-ten -meggyőződésem szerint- létezik ,csupán úgymond "nem munkálkodik" a világ sorsában.

Ez a deizmus.

Üdv megint!

2016. jún. 22. 11:39
 30/39 A kérdező kommentje:
Figyelj, Isten munkalkodik csak Te nem veszed eszre. Azert nincsenek jegemberek sehol, mert alapbol nem is leteznek! Erted?:O
2016. jún. 22. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!