Mi az amit Jézus teremtett, és mi az amit nem Ő teremtett?
És ha kérhetem fel lehetne sorolni nagy vonalakban azokat a teremtményeket amelyeket úgy gondoljátok, hogy Ő teremtett?
Persze azt nem várom el senkitől, hogy minden rovart,állatot, halat külön külön megnevezzen :D hanem úgy nagyvonalakban. :)
Köszönöm!
Nem derül ki a Bibliából.
Isten teremtett. A könyvek róla szólnak és nem Jézusról meg romáról, vagy görögökről.
Tényleg így lenne Lucy? :) De jó, hogy most már ezt is tudom! :)
Kösz!
Pedig írja a Biblia:
János 1:3 Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött.
Ha nem baj, akkor nem kezdem el felsorolni a mindent.
Én javaslom,hogy menj rá a Jw.org honlapra.
Ott a kiadványok fül alatt keresd meg a ''folyóiratok'' -at ,és végül keress rá a 2014 márciusi ''ébredjetek'' folyóiratra, a címe: amit sokan nem tudnak a teremtésről
Javaslom,hogy nézd meg,nekem sokat segített,remélem neked is segíthettem! Jó olvasást hozzá!
Csak hogy tudd én nem vagyok tanu,hanem ismerem ezt a honlapot,mert mult héten találkoztam egy tanuval,aki javasolta,hogy nézzem meg,és én rendszeresen megnézem,mert őszintén érdekel! De sokan ''nem látják a fától az erdőt'' holott ott van a szemük előtt a megoldás. Korábban én is kb így reagáltam volna,mimt most te,de amint megismertem őket - J.T.-it- rögtön más szemszögből tekintettem rájuk. Sokan,mint te is,rögtön előítéletesek, és nem akarják meg tudni,milyenek is valójában..
Köszönöm
Mivel Jézus nem az élet forrása, és Ő is kapta az életet, ezért a a formálás volt az amit végzett.
Az életre keltés a Teremtő feladata.
Nem véletlen írja az írás, hogy mint Kézműves vett részt ebben, ám az élethez szükséges erőt, energiát az Atya adta,
1. hadd higgyek már inkább a Bibliának, mint egy szervezet hazug tanításának.
2. a kérdésre nem válaszoltál, tehát az agymosás elkezdődött. Tiltottalak, ahogy a többit is. Ha hazugnak gondolod azokat, akik elmondják az igazságot, akkor te nem múlt héten találkoztál velük először. Mert apránként adagolják be a mérget és ezt nem az első talin adják.
Ja neeeeem, én sosem voltam még érdeklődő sem, ahhoz, hogy megismerjem őket, elég itt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!