Kik lesznek a földön feltámadtak között?
Mindenki, akit a Teremtő méltónak tart, és nem Isten ítélete alatt halt meg,
Mint Pl.: Ádám, és Éva, Szodoma-Gomorra lakosai, Az özönvíz idején meghaltak, Stb, nekik nincs újra lehetőségük.
János 5:28 Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik a sírban vannak, meghallják az ő hangját,
János 5:29 és kijönnek. Akik a jót tették, az életre támadnak fel; akik pedig a rosszat cselekedték, az ítéletre támadnak fel.
Ennyi. A jehovisták már megint ellent mondanak Istennek. Sose fogom megérteni, hogy miért teszik.
Jehova tanui neked mondnak ellent,nem pedig az Isten Szavának.
De azèrt megkèrdeznèm mièrt a Jt.támadod.Mièrt nem èrvelsz az Isten szavábol,anèlkül,hogy támadnád embertársadat:betöltve Jèzus szavát"Szeresd felebarátodat mint önmagadat".
Még mindig nem vagyok jehovista.
S lényegében ugyan azt válaszoltam, amit Te, annyi különbséggel, hogy a felsorolt személyek nem részesülhetnek feltámadásban, mivel lettek figyelmeztetve, az ítélet nap előtt.
Sajnálatos, hogy ha nem is értünk egyet, a szeretet sem működik azoknál, akik haragból vagy dühből reagálnak válaszokra, mások méltóságába lépve.
S nem mondtam ellent Isten szavának, jól lehet nem írtam verset hozzá.
Ha még is Biblia verset is írok is mindegy, mert akkor más módon bírálják el, hogy rossz, ennél fogva a válaszunkat eleve ítélettel kezelik.
Kedves 28%-os már megint szajkózod az őrtorony tanait és nem figyelsz a Bibliára.
A harmadik válaszoló a lényegre tapintott de ti "tanúk" nem láttok az elmeprogramtól.
Ha Szodoma és Gomora lakosai nem támadnak fel, akkor Krisztus miről beszélt?????..
Máté 10:15 Bizony, mondom néktek: elviselhetőbb sorsa lesz Sodoma és Gomora földjének AZ ÍTÉLET NAPJÁN, mint annak a városnak."
János 5:29 és kijönnek. Akik a jót tették, az életre támadnak fel; akik pedig a rosszat cselekedték, az ítéletre támadnak fel.
Mikor próbáltok már meg az őrtoronytól függetlenül gondolkodni?
Szia
Olvashatsz róluk pl. a Héberek 11 fejezetében, ott felsorol néhányat. Sok millió lehet azok száma, akik soha nem hallottak Krisztus királyságáról, az elmúlt századokban. Nekik nem tudjuk a neveiket, de róluk írja a Biblia, mint már feljebb idézték, a János 5:28,29-ben, hogy szintén fel fognak támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!