Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valóságos személy-e az Isten?

Valóságos személy-e az Isten?

Figyelt kérdés

2016. máj. 23. 19:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Egy teremtő létezik akihez Jézus imádkozott.

Aki Jézust elküldte ,hogy megváltsa az emberiséget.

Akit Jézus Atyjának és Istenének szólított.

Máté.27:46."Kilenc ora körül nagy fenszoval kiálta Jézus,mondván:ELI,ELI!LAMA SABAKTANI?

azaz:Én Istenem,én Istenem!miért hagyál el engemet?

2016. máj. 25. 07:55
 22/55 anonim ***** válasza:
19%
Na, végre kibökted, hogy a keresztények istenére célzol! Köszönöm!
2016. máj. 25. 10:42
 23/55 anonim ***** válasza:

20-nak:A kèrdès az volt"Valoságos szemèly-e Isten?"

-Itt többesszámban nincs kèrdès,hogy 'valos szemèlyek-e az Istenek'?

Mièrt offolsz?

Alig sikerült a fèlreèrtèsek ès a mellèmagyarázás vègett vègre tisztázni,ès te jösz ès ismèt zavarba hozod a forumon lèvő társainkat.

Vagy lehet,hogy eltèvesztetted a mondanivalodat?:akkor bocsánat.

2016. máj. 25. 12:16
 24/55 anonim ***** válasza:
45%

65-ös: Most értünk el arra a pontra, hogy nem tudom fogyatékos vagy vagy troll. Gyanítom (és remélem) csak az utóbbi, azért linkelted be utolsó szánalmas próbálkozásként egy olyan isten wikijét, akit nem Istennek hívnak.

Kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a kérdező a kereszténység istenére gondol, te voltál az egyetlen akadékoskodó, akinek ebbe muszáj volt belekötni.

2016. máj. 25. 15:19
 25/55 anonim ***** válasza:
9%

Aham, én vagyok a troll, de te azért 45%-on állsz :D Mi lenne ha lettél volna szíves akkor te, te nagyon bölcs troll szólni, hogy ez az ábra, nem itt ködösíteni tök fölöslegesen.

Ha nem fogalmazza meg a kérdező normálisan a kib..szott kérdését, legalább a kulcsszavakba odaírhatna valamit, mert ez még mindig nem keresztény vallás kategória, hanem "vallás".

2016. máj. 25. 15:26
 26/55 A kérdező kommentje:

65%-os mi nem érthető a kérdésben?

Azért nem érted mert nem akarod!

Inkább mosolyogsz az offodon.

2016. máj. 25. 17:26
 27/55 anonim ***** válasza:
0%
Az nem volt érthető a kérdéseden, hogy te milyen istenre kérdezel rá. De most már lépj túl ezen te is, ha egy rohadt kérdést nem tudtál normálisan feltenni. Ez a kérdés még keresztény teológiai szempontból is megfoghatatlanul idiótán lett megfogalmazva.
2016. máj. 25. 18:02
 28/55 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, felesleges foglalkozni a 65-össel, mostanra már ő maga is rájött, hogy nincs igaza, ezért személyeskedik ahelyett, hogy érdemben válaszolna. Egy szánalmas kis troll, aki ott éli ki magát, mert az életben egy senki. Megnyugodhatsz, a kérdéseddel semmi probléma nem volt, egyértelműen látszik belőle, hogy a kereszténység istenére gondolsz.:)
2016. máj. 25. 18:39
 29/55 anonim ***** válasza:
41%
65-nek:Nèzd meg körülötted nincs-e egy veszett kutya,nem harapott-e meg?
2016. máj. 25. 18:49
 30/55 A kérdező kommentje:

28-nak:Örülök,hogy még vannak értelmes es tisztelettudó emberek itt az oldalon.

Köszi a megjegyzésedet.

2016. máj. 26. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!