Egy teremtő létezik akihez Jézus imádkozott.
Aki Jézust elküldte ,hogy megváltsa az emberiséget.
Akit Jézus Atyjának és Istenének szólított.
Máté.27:46."Kilenc ora körül nagy fenszoval kiálta Jézus,mondván:ELI,ELI!LAMA SABAKTANI?
azaz:Én Istenem,én Istenem!miért hagyál el engemet?
20-nak:A kèrdès az volt"Valoságos szemèly-e Isten?"
-Itt többesszámban nincs kèrdès,hogy 'valos szemèlyek-e az Istenek'?
Mièrt offolsz?
Alig sikerült a fèlreèrtèsek ès a mellèmagyarázás vègett vègre tisztázni,ès te jösz ès ismèt zavarba hozod a forumon lèvő társainkat.
Vagy lehet,hogy eltèvesztetted a mondanivalodat?:akkor bocsánat.
65-ös: Most értünk el arra a pontra, hogy nem tudom fogyatékos vagy vagy troll. Gyanítom (és remélem) csak az utóbbi, azért linkelted be utolsó szánalmas próbálkozásként egy olyan isten wikijét, akit nem Istennek hívnak.
Kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a kérdező a kereszténység istenére gondol, te voltál az egyetlen akadékoskodó, akinek ebbe muszáj volt belekötni.
Aham, én vagyok a troll, de te azért 45%-on állsz :D Mi lenne ha lettél volna szíves akkor te, te nagyon bölcs troll szólni, hogy ez az ábra, nem itt ködösíteni tök fölöslegesen.
Ha nem fogalmazza meg a kérdező normálisan a kib..szott kérdését, legalább a kulcsszavakba odaírhatna valamit, mert ez még mindig nem keresztény vallás kategória, hanem "vallás".
65%-os mi nem érthető a kérdésben?
Azért nem érted mert nem akarod!
Inkább mosolyogsz az offodon.
28-nak:Örülök,hogy még vannak értelmes es tisztelettudó emberek itt az oldalon.
Köszi a megjegyzésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!