Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A főbb vallásoknál a kannibali...

A főbb vallásoknál a kannibalizmus minden esetben kerülendő?

Figyelt kérdés

Úgy hogy az egyént nem te ölted meg, és úgy fogyasztasz belőle. Például egy vészhelyzet esetén, nem élvezetből és rituális célból.

Ugye itt is ez volt a helyzet. Vagy ez esetben lőttek az üdvösségnek vagy a megvilágosodásnak?

[link]

2016. ápr. 29. 18:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Remek ! :)

Erre illik valaszolnom :

A rabbi, sok évi lemondás után elhatározza, hogy megkóstolja a disznóhúst. Bemegy egy étterembe, rendel egy sült malacot, ám miközben várja, hogy a pincér kihozza az ételt, hirtelen ismerőseinek egy csoportját pillantja meg. Azok is észreveszik és odaülnek az asztalához. Ekkor megjelenik a pincér, kezében egy hatalmas tálcával, amin egy egész sült malac fekszik, a szájában egy almával. Döbbent csend, ám a rabbi feltalálja magát:

- Ez igen! Az előbb rendeltem egy sült almát, és nézzétek, hogy hozták ki !

2016. ápr. 29. 21:36
 12/29 A kérdező kommentje:
Kész! :D
2016. ápr. 29. 21:39
 13/29 Roland G. ***** válasza:
100%

Nekem is ez a vicc jutott eszembe! :)))

Ez is jó! :)

Két tanítvány vitás kérdésben a rabbihoz fordul: tegyen igazat köztük. A rabbi behívja az elsőt, meghallgatja, majd azt mondja: „neked igazad van”. Behívja a másikat, azt is meghallgatja, majd neki is azt mondja: „igazad van”. A titkár, aki jelen van a kihallgatáson méltatlankodva kérdezi a rabbit: - Rabbi! Halottam mindkettő érveit. Nem lehet mindkettőnek igaza! Mire a rabbi: - Látod? Neked is igazad van! :)))

2016. ápr. 29. 21:41
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Koszonet Rolandnak is :)) Remek

Nem " uberelni " akarom az elottem irottakat, de itt a szemelyes kedvencem :

Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.

Az öreg felnéz az égre és így szól:

- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen.

Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.

A nagyapa felnéz az égre és így szól:

- Volt rajta egy kalap is!

2016. ápr. 29. 21:48
 15/29 Roland G. ***** válasza:
100%

De jó :))))) Nagyon nevetek.

Mára az utolsó és hagyjatok :)))))))

- Mi a különbség a gazdag és a szegény zsidó között?

- ???

- A szegény zsidó saját maga mossa a Mercedes-ét.

2016. ápr. 29. 21:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Ezek a viccek még a sajátomat is überelik. :)
2016. ápr. 29. 21:54
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elkanyarodtunk a ferjezett asszonyok kannibalizalasanak dilemmajatol, de jok voltak a viccek nagyon :)

Bucsuzoul itt egy vicc , mar az ujvilagbol :

Egy zsidó férfinak megdöglik a szamara, de azt mondja a feleségének, hogy ne aggódjon, ebből talan lehet pénzt csinálni, majd kisorsolja tombolán.

- De hiszen ez lehetetlen! - mondja a felesége. Egy döglött szamár senkinek sem kell!

- Nyugi, nem fogják megtudni, hogy döglött.

A feleség nem nagyon hisz ebben, de este a férje tényleg egy köteg pénzzel tér haza, és büszkén újságolja:

- Eladtam 1000 sorsjegyet, darabját 1 dollárért, és nyertem 999 dollárt.

- Senki nem reklamált, hogy döglött a szamár?

- Csak az az egy ember, aki nyert, de annak visszaadtam az 1 dollárját.

2016. ápr. 29. 21:57
 18/29 Roland G. ***** válasza:
75%

:)))))))))

Ajjjj király!

2016. ápr. 29. 21:59
 19/29 A kérdező kommentje:

Jóó! :))

Igaz hogy elkanyarodtunk, de még a kérdéstől is. De majd úgyis jönnek mások is akik visszaterelik a mederbe a témát. :)

2016. ápr. 29. 22:04
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Kohn bácsi meglátogatja a dúsgazdag rokonát New Yorkban. A rokon kitesz magáért, körbevezeti Kohnt a város nevezetes helyein, sztorizgatnak, beszélgetnek. Egyszer csak megkérdi Kohn:

- És mond csak fiam, csak így egymás között, mégis miből élsz?

- Üdítő automatákat működtetek, saját hálózattal. Nézd csak Kohn bácsi, itt is van egy éppen, ki is próbálhatod.

Az öreg megvizsgálja, majd az útmutatás szerint beledob egy dollárt, megnyomja a gombot, majd vár. A gép kiad egy poharat. Kohn tovább vár, de semmi.

- Mondd csak fiam, mennyibe kerül egy ilyen pohár?

- Öt centbe.

- Hm. Ügyes!

2016. ápr. 30. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!