Valamit nem értek: ha azért nem kedvelik Marilyn Manson és a hozzá hasonlók lerombolhatják az emberekben a hitet, akkor nem kéne elgondolkodni azon, hogy ezekben az emberekben már eleve törékeny a hit?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 20:28
12/17 anonim válasza:
Akikben MM lerombolja a hitet, azok nem is igazán voltak hívők. Igen, provokatív, sokszor botrányos a kinézete/viselkedése, de ő is csak azokat tudja befolyásolni, akik befolyásolhatóak. Akiknek teljesen más a gondolkodása, azt nem fogja tudni megváltoztatni. És én mindig is úgy gondoltam, hogy legtöbbször nem a zene az, ami miatt megváltozunk, hanem olyan zenét keresünk, ami kifejez minket. Ezért, gondolom, viszonylag kevés mélyen vallásos ember hallgatja MM számait.
14/17 anonim válasza:
Ja, csak rá kell nézni a fényképére, hogy az ember arra a következtetésre jusson, hogy bottal sem piszkálná meg, nemhogy igyekezzen megérteni őt. Térjen ő hozzám, akkor beszélhetünk, én azonban távol tartom magamat a hasonlóktól és mindenki mást is erre biztatok.
15/17 anonim válasza:
#14: Jujj már kezdtük elfelejteni, hogy mennyire magas is az alattad lévő ló :) Azért magasabbra ne emeld majd az orrod, mert még belepotyog a tavaszi eső.
16/17 anonim válasza:
Ez jó!
Írok valamit: 40%-ban hasznos.
Észreveszem hogy véletlenül hibáztam, kijavítom: 0%-ban hasznos. :D
17/17 anonim válasza:
Hát mi időnként templomba is járunk és MM-et is hallgatunk. Ráadásul értjük is a szövegét, nem csak megy. Sőt gyerek is van. Nálunk ilyen zenei nevelést kap, MM és egyéb "ezt ki kell nőni" zene mellett mondjuk megy az Iggy Pop, Johnny Cash és egyebek is. Sőt ha ringatás közben hirtelen dúdolni kellett valamit, nekem előbb jött a számra, MM Nobdies-ából a Na-nana-na-na mint a süss fel nap..
Szerintem az ilyet kinőni max. a lányok szokták, de közölük is az, aki azért szerette, mert az(ok) a fiú(k) is, aki(ke)t kinézett magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!