Keresztény létemre látom a démonokat, mit jelent ez és
mitől alakulhatott ki?
Figyelt kérdés
Az összes rokonom vallásos és szerintük ez jót nem jelent, az az érdekes a dologban, hogy úgy érzem megvédenek és vigyáznak rám a démonok pedig én ezt nem szeretném
Azt jelenti, hogy hallottál valaha egy kifejezést, esetleg láttál valamilyen ábrázolást és ezekről képzelődsz. Mások és a saját gondolataidból felépített izékről ábrándozol.
2016. ápr. 22. 06:17
12/23 anonim válasza:
Jehova Isten nevében hiába imádkozól,mert az az egyház nem fogad el semmilyen démon és szellemi létezést,egyedül Jézus Krisztus nevében tudssz imádkozni,és csak az hatékony!
2016. ápr. 22. 10:54
13/23 anonim válasza:
Ahhoz képest elég sok ördögöt űzött ki Jézus az evangéliumok szerint. A disznócsordába és onnan a halálba hajtott légióról nem is beszélve.
Jehova Tanúi talán jelképesnek vélik ezeket az elbeszéléseket?
2016. ápr. 22. 11:11
14/23 anonim válasza:
férre értettél,csak és kizárólag Jézus Krisztus Isten fia neve által lehet démonokat kiűzni. A jehovisták alapvető bibliai igazságokat tagadnak meg,amit ir a biblia,
2016. ápr. 22. 11:15
15/23 anonim válasza:
náluk egy Amerikai illető álmodta meg a hamis tanokat amit azóta 100x modositottak,saját forditású "bibliájuk" van amit senki sem fogad el csak ők,megvizsgáltam még azt sem merték beválalni hogy ki forditotta le,állitólag egy olyan ember aki nagyábból értett azon a nyelven.
2016. ápr. 22. 11:18
16/23 anonim válasza:
ja miért volt szükség az ő forditásukra? hozzáigazitották a bibliát az tanaikhoz,nem ők viszonyultak a bibliához.
2016. ápr. 22. 11:20
17/23 anonim válasza:
fordulj orvoshoz de komolyan
több tévképzettől is szenvedsz ami nem túl egészséges
az elsőt még úgy ahogy lehet érteni mindenféle "csodát" látnak a vallásos emberek, kávéfoltba szűzmáriát kereszt alakúra nőtt sárgarépát stb
de démonokat látni akik megvédenek? ez ugyan olyan pszihés betegség mint a kereszt alakúra nőtt sárgarépában a megbocsájtást látni
menj orvoshoz komolyan
2016. ápr. 22. 16:43
18/23 anonim válasza:
Szia!
Gondolkozz el hogy milyen (okkult vagy egyéb) kapukat nyitottál meg magadon? Nem elég hogy keresztény vagy, ha nem éled a hitedet!Hosszú éveket töltöttem el az okkultizmusban sajnos, mielőtt visszatértem Istenhez.
Amiről úgy érzed hogy megvédenek és vigyáznak rád, az csupán azt jelenti hogy "őriznek", nehogy tiszta életet élj! Ha igazán meg akarsz tőlük szabadulni az hosszú és fájdalmas folyamat és csak Jézus Krisztus által történik meg! Pszichológus sajnos ezen nem segít!!!
2016. ápr. 23. 16:20
19/23 anonim válasza:
7. vagyok én is teljesen komolyan gondoltam hogy forduljon pszichiáterhez, most nem értem ezért miért pontoztak le? Azt hittem hogy már bőven túl vagyunk a középkoron, ilyen hülye emberek már nem létezhetnek, legalább Európában. Legalább ha a pszichiáter nem talál semmi furát megbizonyosodhat hogy tényleg igazi amit lát.
2016. ápr. 23. 17:02
20/23 anonim válasza:
Kérj segítséget Istentől, hogy űzze el a démonokat, és ha tisztelsz szenteket, akkor kérd Szűz Mária és II. János Pál pápa közbenjárást is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!