Keresztény létemre látom a démonokat, mit jelent ez és mitől alakulhatott ki?
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e, mert nem vagyok népszerű, ezen az oldalon.
Aztán úgy döntöttem, hogy megkockáztatom, legfeljebb lenulláznak.
valamilyen olyan tárgy, vagy dolog birtokában vagy amihez a démonok ragaszkodnak. ezeket spirituális tárgyaknak nevezzük.
Minden ami a horoszkóppal, a "túlvilági" dolgokkal stb foglalkozik Sátán eszközei, amikhez Ő maga is ragaszkodik,
S akik ezeket birtokolják, azokat támogatják is, ha kell védelmezik.csak ne hagyja el ezeket, gondolja azt, hogy Isten támogatja ezen tárgyak matt.
Gondosan átgondolva szabadulj meg ezektől semmisítsd meg őket, és rendszeresen imádkozz Jehova Istenhez Jézus nevében, hogy valóban minden ilyen elemtől megszabadulj.
Persze ez nem jelenti, hogy akkor totálisan jó dolgod lesz, lehet hogy a démonok bosszút akarnak majd állni, de mindig bízva Istenben és kérve a vezetését, igyekezz továbbra is ismeretben gyarapodva keresztény életet élni.
"Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e, mert nem vagyok népszerű, ezen az oldalon. "
35 perc telt el a kérdés kiírása és a válaszod elküldése között. Szerintem nem gondolkoztál öt percnél többet. Ez nem sok... Legközelebb többet gondolkodj ezen. (Csak vicc volt... de értsd komolyan) :)
Kedves Barátaim.
Köszönöm az észrevételeket.
A "Sokat" kifejezést, nem akartam oda írni, ezért a mondat így szol:
"gondolkodtam, írjak-e"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!