Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti találkoztatok már olyan...

Ti találkoztatok már olyan keresztény emberrel akinek "ráfagyott" a mosoly az arcára?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nekem van egy két ilyen furcsa ismerősöm. Nem arra természetes mosolyra gondolok, hanem ilyen furcsa kényszeres mosolynak tűnik.
2016. ápr. 13. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bárkinek ráfagyhat a mosoly az arcára ha olyant hall vagy lát.

Nem értem miért a keresztényeket kérdezed!

De biztos megvan rá a magyarázatod.

Matyi

2016. ápr. 13. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Például ez a csajszi is 500 éve így bazsalyog:

[link]

2016. ápr. 13. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez bárkivel megtörténhez. Mi keresztyének is emberek vagyunk. :)

Sőt, még dühös is voltam, szomorú is, és még fingani is szoktam néha...

2016. ápr. 13. 22:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted van értelme a kérdésnek?

Mert ha szerinted ez egy értelmes kérdés, akkor ez a te rád fagyott "mentális" mosolyod.

2016. ápr. 13. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Enyémre is szokott mikor ilyen kérdést olvasok.
2016. ápr. 14. 01:16
 6/12 Flogeir ***** válasza:
Nekik is hasonló kérdéseket teszel fel?
2016. ápr. 14. 13:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én is keresztény vagyok, de ez nekem mindig furcsa.
2016. ápr. 14. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is gyakran erőltetem.
2016. ápr. 14. 19:39
 9/12 Flogeir ***** válasza:

Az emberek sokszor próbálják magukat más, és nyilván általában jobb színben feltüntetni, mint...

Egy keresztény is sok okból erőltetheti a mosolyt. Nem feltétlenül jobb arcnak akarja magát beállítani (de akár ez is lehet): lehetnek gondjai, bajai, de nem akarja, hogy ez kitűnjön rajta, mert akkor úgy tűnne, mintha nem lenne minden rendben, és ha nincs minden rendben, akkor biztos azt gondolják, hogy lélekben sincs minden rendben... Egy kereszténnyel is előfordulhat, hogy a nagy görcsös igyekezetben, hogy úgy éljen, ahogy szeretne, vagy szerinte helyes, elmulasztja, hogy boldog legyen. Az is lehet, hogy valami nyomja a lelküket, de a látszatot meg akarják őrizni. Ha pedig valaki nem boldog, hogy lehetne őszinte a mosolya?

2016. ápr. 15. 09:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, mert odajön hozzám az arcomba vigyorog ráteszi a hátamra a kezét, mond valami "bölcs" dolgot, aztán elmegy....
2016. ápr. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!