Mi az a judeo-keresztény?
Az előttem szóló sajnos elfelejti, hogy Jézus senkinek nem mondta, vagy Tanította, hogy ilyen gondolkodás mód jellemzi az Ő követőit.
Aki gyűlölködik, azt a Teremtő is ítélet alá vonja, hiszen a megbocsájtás egyik feltétele, hogy nekünk is meg kell bocsájtanunk másoknak, vagy akár az ellenünk tevőknek is.
Kérdezőnek:
Azokra használják, akik Zsidókból lettek keresztények bár Őket igazából Cionistáknak nevezik.
de néha azokra is alkalmazzák, akik a Mózesi törvényt, illetve az Héber iratokban írtakat is elfogadják, és vannak akik be is tartanak belőle némelyeket.
szóval vannak olyan zsidók, akik csak azért térnek keresztény hitre, hogy sunyiba megtarthassák a vallásukat.
És így úgy tesznek mintha keresztények lennének, tehát ilyyen beépített emberek?
Nem, amúgy azokat jelenti, akik eltértek az igaz szkítakeresztény hittől.
És csatlakoztak a zsidó vallással fertőzött "judeo-kereszténységbe".
István korában aki ezt nem tette meg arra halál várt.
Ez a "szent" István nagybátyját négyfelé vágatta, és kirakta az ország négy pontjára, hogy nektek is ez lesz a sorsotok, ha nem veszitek fel a judeo-kereszténységet.
zsidó, zsidó, zsidó
Most komolyan, én sem szeretem a zsidókat de muszáj mindenre ráfogni hogy zsidó cucc, miért nem lehet elismerni hogy lehet valami a zsidók nélkül is sz.r?
eddig nem sűrűn érkezett még értelmes válasz
a judeo-keresztény kifejezést sokféleképpen lehet használni, manapság olyan emberek hazsnálják mondhatni szitokszóként akik szerint Jézus magyar/cseh/német stb stb stb volt (mindig attól függően hogy az egyén honnan származik) és Isten valójában a magyarok/németek/oroszok stb stb istene, az igaz isten, és a "mainstream keresztényység" egy hazug "zsidó-fertőzött" irányzat
és az ilyen judeo-kereszténységgel szemben valamilyen fiktív valójában sosem létezett álvallást pl "szkíta-kereszténységet" ajánlanak
Második hozzá szólóból első hozzá szóló lettem.
Úgy látom törölték az első hozzá szólást, mivel a halálát kívánta nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!