Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tisztelt Jehova Tanúi, egyes...

Tisztelt Jehova Tanúi, egyes tagok miért viselkednek furcsán és ellenszenvesen mikor szóba kerül az ENSZ nem kormányzati tagság?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 16:53
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Ez mindenkinek szól aki kíváncsi mi az a motoszka est, főleg neked szól Gabriel. Borsod megyében a jehovisták akik egyazon falvakban (én csak a kis településekről tudok) laktak összegyűltek egy házban és motoszkáltak, ez általában kimerült valamilyen szexuális tevékenységben, nemet és rokoni kapcsolatot figyelmen kívül hagyva. Főleg ózd környékén volt jellemző (a forrás 30 éves)
2016. máj. 9. 00:21
 22/23 anonim ***** válasza:

A válaszom első bekezdése csak egy idézet volt a kérdező egyik korábbi kommentjéből, én magam semmit nem írtam a motoszka esttel kapcsolatban.

Konkrétan eddig azt se tudtam, mi az, de most hogy leírtad, hát... nem is tudom, ez azért túlzásnak tűnik, pedig elég sok csúnyaságot láttam már Tanúktól. Biztos hogy ilyesmi megtörtént, nem csak pletyka?

2016. máj. 9. 00:26
 23/23 A kérdező kommentje:

A hozzászólásodra annyit tudnék reagálni hogy én azt tapasztaltam ezen az oldalon hogy mintha lenne egy talán hangos kisebbség? Legalábbis remélem hogy kisebbség. Van pár ismert személy itt aki bizonyosan Tanú. Azt képtelenségnek tartom hogy nem szólt volna érte más Jehova Tanúja ha mégse lenne az.

Náluk bizony jelen van az ami a kérdés lényege. Itt velük találkozik az ember sokat. És más is ez alapján tudja megítélni a Tanúkat. Én azt látom hogy mást tapasztaltam személyesen, és mást itt. Az itteni tapasztalatok nem túl pozitívak. De tényleg nagyon remélem ez csak egy hangos kisebbség. Bár azt nem értem miért nem lehet nekik szólni.

2016. szept. 2. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!