Jarsz templomba? Milyen gyakran? Milyen vallasu es hany eves vagy?
Misére csak évente 2x Karácsonykor meg húsvétkor... De ha valamin gondolkodnom kell, vagy nem tudok dönteni valamiben akkor van hogy 1-2 órára beülök egy templomba, amikor szinte teljesen üres... És akkor egyedül, nyugodtan végiggondolhatom, nem zavar senki... Jól szokott esni:)
19/Fiú
Évente 4x-5x. Régebben minden héten jártam :S
Római katolikus
13/L
Baptista gyülekezetbe járok, minden vasárnap, meg ha valamien ünnep van és van hétközben is Istentisztelet, akkor azokra is megyek. Plusz az ifire mivel ifivezető vagyok.
25/F
Egyáltalán nem járok templomba, nem vagyok megkeresztelve se. Viszont kíváncsiságból el fogok egy-két templomi koncertre menni, szépen szólhat. Meg érdekelnek a templomok belülről, pusztán maga a vallás nem.
23L
régen , vagyis nem olyan régen jártam mert áldozás utána bérmálkozás és kötelező volt mert ha nem mész a pap nem tudja aláírni a 'szentmisenaplót' és így kimarad egy aláírás és nem áldozhattál/bérmálkozhattál volna meg.
De már 14 éves koromtól nem nagyon járok, már két éve nem is voltam templomban csak amikor temetésen voltam. Mindig el akartunk menni (család) de valahogy sosem sikerül.
De van amikor este imádkozok egyet, régen mindíg minden este imádkoztam amikor kicsi voltam kb olyan 5-6 éves koromtól egészen 13-14 éves koromig mert lelkiismeret furdalásom volt ha nem imádkoztam és rájöttem , hogy ez nem jó dolog, hogy kötelesség tudatból ,lelkiismeretből imádkozom mert így nincs értelem ezért váltottam. Most már csak akkor imádkozom amikor van egy kis időm arra. Nem mintha olyan hű de elfoglalt lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!