Ti mit gondoltok a klinikai halálról, pontosabban arról, hogy rengeteg ember megtért utánna és azt mondták, hogy jártak a menyországban?
Van itt olyan,akinek valami ismerőse élt át ilyesmit,vagy esetleg jómaga élte át?
Mit gondoltok erről és ez kamu-e?
Én egyszer a neten olvastam egy cikket erről,aztán a cikk végére odaírták,hogy amúgy bevallotta a személy,hogy ez kamu. :D
Azért ez milyen bunkóság már...
Klinikai halál !!
A halál nem egyetlen pillanat,hanem egy nagyon lassú folyamat,ezért van,hogy újra tudják éleszteni az orvosok a betegeket.
Vagy csak kómába esik,elveszti az eszméletét. Ilyenkor hallani,hogy sokan mondjuk más szemszögből látják magukat,látják,ahogy ott fekszenek mondjuk egy másik ágyról.
Érdekes az 1-es feltevése ,bár szerintem félre olvasta.
Nos , értem ,hogy miről van szó.
Nem ismerek ,bár abba a gyülekezetbe -keresztény- ahová jártam volt/voltak olyan ember/ek.
Személyes véleményem:
Hallucináció és az aggódottság valamelyest levezetése.
"Azért ez milyen bunkóság már..."
Ezzel is egyetértek.
Üdv!
A klinikai halál is halál, ahonnan mèg vissza lehet hozni az illetőt.
Biològiai halál ahonnan egyèrtelműen nem lehet !
Elobb ismerjuk a fogalmakat aztan kritizaljuk a kerdest es a kerdezot!
egyszerű vizsgálati eszközökkel - megfigyelés, tapintás - megállapított légzés és keringéshiány esetén, ha a biológiai halál jeleit nem észleljük, a beteget klinikai halottnak tekintjük. A zajlás ismeretében, biológiailag megalapozott esély van a folyamat lassítására és visszafordítására. Ahogy megszűnik a szervezet oxigén utánpótlása, a sejtek az erekben maradt tartalékot kezdik el használni...stb...stb..
Utolso viktam!!!
Read more: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!