Az az ima is ér, amelyiket magamba mondom, és nem teszem össze a kezem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 13:23
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. ápr. 5. 17:13
12/20 anonim válasza:
59 %-os, én egy hívő ember vagyok, de komolyan mondom, már 200 a vérnyomásom, bárki vallási témájú kérdést mer feltenni, rögtön jön egy okostojás a nagyeposzaival. Hadd idézzem a Bibliát: gyümölcseiről ismerszik meg a fa.... nem gondolod hogy az 59 %-od jelzésértékű, hogy az embereknek nincs szüksége az 124 oldalas magyarázatodra? Tényleg szörnyű, több kárt okozol vele mint hasznot. Ha Istenkereső ember lennék, és veled találkoznék, messze futnék. Gondolkozz el ezen, mert az lenne a hívők dolga hogy az embereket Krisztushoz vezessék, ne pedig ellene hangolják. Nem megbántani akarlak, de hidd el, csak kárt okozol ezzel. Az emberek szívét nem lehet 500 oldal okoskodással megérinteni, azt a hívőtársaiddal oszd meg, amikor kérdésetek van egymás között, itt nem használ semmit.
13/20 anonim válasza:
Ha hosszú is, de nagyon precíz és érdekes kifejtés volt az imáról.
14/20 anonim válasza:
87 %-os, de te hívő vagy igaz? Nem a minőségével volt a bajom a nagyeposzosnak, hanem a mennyiséggel, és arról beszéltem (olvasd el újra amit írtam), hogy egy NEM HÍVŐ rosszul lesz egy ilyen választól, márpedig a cél, az emberek megnyerése Krisztusnak. Én magam is szeretem az effajta értekezéseket: hívők egymás között viszonylatban. Ez az oldalt 99 %-ban viszont nem ők olvassák
15/20 anonim válasza:
Előző vagyok, visszaszívom a "minőségre" vonatkozó jelzőt... beleolvastam a nagyeposzba, és most már azt se mondhatom, hogy mindennel egyetértek amit írt.
16/20 anonim válasza:
Isten minden szívből szóló imát meghallgat, azt is, amit magunkban mondunk, összetett kezek nélkül.
17/20 anonim válasza:
Én is így szoktam imádkozni, amikor olyan helyen vagyok, ahol nem szeretném, hogy lássák az emberek.
18/20 anonim válasza:
Pedig klassz dolgokat ír le benne, és ugye a kérdésre a választ igen alaposan. Az pedig elég gáz, ha egy ekkorka szöveket is lusták vagyunk elolvasni... Üdv.
19/20 anonim válasza:
16:11-es köszönjük szépen. Áldjon az Úr
20/20 anonim válasza:
18:10-nek: engem nem zavart sem a hossza, sem a tartalma, és nem érzem magam az oldalon 1%-hoz tartozónak sem, főleg, miután figyelmesen elolvasta a kommenteket. Sőt, nekem úgy tűnt, a 99%- ban vagyok.....
Az ima erejét a hit adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!