Akik vártak a szexxel a házasságig: mit gondoltok most
erről? Jó döntés volt?
Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekel, akik így csinálták, nem azoké, akik hallottak ilyenről, meg az ismerősük várt vele, vagy 14 évesek, de már tudják, hogy várni fognak, vagy nem próbálták, de már tudni vélik, hogy az ilyen csakis borzalmas házassághoz vezethet stb.
2016. márc. 28. 19:25
1/10 anonim válasza:
Mi vártunk vele, és nem bántuk meg. Nagyon sokat ügyetlenkedtünk az elején, de nem baj. Persze most nem tudom, hogy csak bénák vagyunk, vagy más kezdő páros is ennyit szerencsétlenkedik :-)
2016. márc. 28. 19:50
2/10 anonim válasza:
Jó döntés, több szempontból is.
Mindent megoldottunk.
2016. márc. 28. 19:53
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz. Én is várok vele, azért tettem fel a kérdést, mert az ezzel kapcsolatos kérdéseknél általában 3 csoport öli egymást: buzgó tinik, akik még soha nem voltak igazán szerelmesek, vallási fanatikusok, akik Jézusba szerelmesek és nem a társukba és olyanok, 1-2 kiragadott példa alapján tudni vélik, hogy szűzen házasodni biztos recept a rossz házasságra.
2016. márc. 28. 19:58
4/10 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok és mióta házasok?
2016. márc. 28. 19:58
5/10 anonim válasza:
A szüleim ilyenek.16 éve házasok éz nagyon szépen megvannak. Én a nászéjszakán fogantam.
2016. márc. 28. 20:17
6/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Buzgó tinik, akik még sosem voltak szerelmesek?
17 éves lány vagyok, 1,5 éve vagyunk együtt a barátommal és igenis szerelmesek vagyunk egymásba. Ebben a korban sem könnyebb őrizni a tisztaságot, mint később, sokat küzdünk vele, de hiszünk benne, hogy megéri. Bocsánat, hogy beleszóltam, csak degradálónak éreztem.
Egyébként a szüleim nekem is vártak, 27 éve házasok.
2016. márc. 29. 08:32
7/10 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, aki maga is párkapcsolatban van vagy volt már, hanem azokra, akiknek tényleg fogalma sincs, mi is ez, csak nagyon lelkesen hangoztatják a fogadalmukat.
2016. márc. 29. 15:22
8/10 anonim válasza:
Mi 2 éve vagyunk házasok, 25 és 30 évesek.
2016. márc. 29. 19:30
9/10 anonim válasza:
Mi is vártunk vele, vallasi dolgok miatt.
Aztan 6 ev telt el, es a parom "keptelen" volt hazas eletet elni. Vagy nem is akart... Nem derult ki.... Válás lett a vége.
Ez csak egy negativ pelda, a tobbseg biztosan nem banja meg.
A rokonsagban tobben vartak vele, nekik mind sikerult.
Csak en voltam ilyen szerencsetlen.
Senkit nem akarok lebeszelni arrol hogy varjon vele, sőt!
Csak legyetek óvatosak, es előre puhatoljatok ki, hogy hazassag utan lesz e valami! :)
2016. ápr. 1. 14:38
10/10 anonim válasza:
Mi vártunk vele,aztán később kiderült,hogy párom nem igényli egyáltalán az együttléteket.Valamint nem csak ebbe az egybe volt nem egyetértés,hanem még sok minden másban sem ami az együttélés során kiderült. És akkor ott van az ember,hogy nem válhat el mert keresztény és nem lehet.Mostani fejjel inkább együtt élnék valakivel házasság előtt akkor is ha ez nem teljesen helyén való. Persze biztos vannak szerencsések is,ők is inkább idősebbek már.A mai fiatal keresztények akik házasságot kötöttek hozzájuk térjünk vissza majd 20 év múlva,mert egy két év még nem különösen nagy idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!