Vallásos fiatalok! Van még olyan, aki azt gondolja, hogy a szexualitással várni kell/fog a házasságig?
Bocsánat, nem találtam jobb kategóriát:/
Trollok kíméljetek, és csak normális válaszokat:)
Ha úgy gondoljátok, meg is indokolhatjátok!
A fiatalokon olyan 14-26 év közöttieket gondoltam:)
Köszi!
Én keresztény vagyok és hiszek Istenben, és várni fogok a házasságig. Nemis feltétlen a hitem miatt. Nem akarom azt, hogy minden srácnak csak egy újabb csaj legyek akivel együtt volt. Én különleges dologként tekintek a szexre, és várni szeretnék vele.. várni a megfelelő fiúra. Volt már jópár kapcsolatom és így visszanézve örülök, hogy egyikőjükkel sem feküdtem le.
21/L
21-es köszi:)
Én is hasonló beszélgetésen vettem részt...
És mindenki másnak is köszi:)
#21: igen, ez őszinte.
De végül is nem ad megoldást arra, ha SZERVI okok miatt nem illenek össze. Van ilyen is, ha nem is túl sok.
nem fizikai tényezőkről van szó...
lelki! tudod..
esküvő után:
"nem kell a szex, teljesen hülyeség SŐT FÁJ IS, nem kell ez nekem"
"ki be húzogatja, feszít fáj, hagyjuk abba"
"drágám már 2 hete nem voltunk együtt..." -figyelj nem érzem hogy kellene"
ha egyszer kipróbálja valaki akkor utána akarni fogja (a fiúknál)
lányoknál más. ott érzelem kell dögivel.
a fiúnak viszont nem kell érzelem neki az érzés kell, mert baromi jó szexelni. ha otthon nem fogja megkapni akkor halálra van ítélve a házasság.
és lehet dumálni arról hogy kevesebben válnak el... az lehet de hogy nem boldogok egy ilyen kapcsolatban az megint biztos! nem válnak el mert az mekkora bűn már.. stb
Mondjuk az sem túl jó dolog, ha a fiatal házasoknak rögtön több éves lelki tanácsadással kezdődik, kezdődhet csak a normális szexuális élet.
Pedig ilyen több van, mint szervi baj.
26: olvastad egyáltalán a linket???
27: miért kéne lelki tanácsadás? A legtöbb esetben csak kommunikációra van szükség.
26-os nagyon jól mondja.
A lányoknak a házasságban millió és egy oka lehet arra, hogy éppen miért NINCSEN szex.
És onnan kezdve teljesen mindegy, hogy a fiú mit szeretne... sőt: ha nincsen angyali türelme, vagy hatalmas rábeszélő képessége, akkor a lány megharagszik, és akkor aztán hetekig vagy hónapokig garantáltan nincsen semmi!
Ráadásul a fiú is lesz ennek az oka, szóval még szégyellheti is magát, de mélységesen. Pokoli játszma, de sokan csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!