Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a házasság előtti együttlétről? Várnátok házasságig? Igen/nem, miért?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 21:16
1/21 anonim válasza:
Azt, hogy ez a természetes. Nincs úgy értelme összekötni valakivel az életemet, hogy nem tudom milyen az ágyban. A legjobb, ha az ilyen problémák még a házasság előtt, a kapcsolat elején kiderülnek, mert később csak több problémát fog okozni.
2/21 anonim válasza:
Azt, hogy mindenki egyéni döntése, illetve nagyon nem érdekel, hogy ki mit csinál a 4 fal között. Szép, és romantikus gondolat, de én nem várnék házasságig, illetve nem házasodnék úgy, hogy nem éltünk előtte együtt a párommal, mert úgy ismeri meg egymást az ember.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem jo, ha az eskuvo utan derul ki, hogy hoppa nem vagyunk kompatibilisek. Jobb elotte "kiprobalni".
4/21 anonim válasza:
Nem várnék házasságig, általában nem gyorsan házasodnak az emberek, éveket meg senki nem tud egy párkapcsolatban várni.
5/21 anonim válasza:
Mivel nem csak azért szerelmeskedek a párommal,hogy gyerekünk legyen,ezért hülyeségnek tartom hogy csak házasság után történjen meg.
Csak így ismerjük meg a másikat,és nem házasodnék meg olyan emberrel akit nem ismerek.
Valamint nekem nem is fontos a házasság, ezért minek várjak addig?
6/21 anonim válasza:
Nem vártam házasságig. A szex számomra nem a kapcsolat beteljesítése, hanem egymás megismerésének része.
7/21 anonim válasza:
6: :)
Nekem a szex a kapcsolat beteljesítése, nem a házasság.
:) Ezért szexuális kapcsolatot igen, házasságot nem kötöttem.:)
8/21 anonim válasza:
nem azért születtél, hogy utána ne azt tett amit akarsz/örömet okoz.
betegek az emberek
de persze, ha neked ez így jó/örömet okoz/megbékélsz vele....akkor tégy így. Szabad ember, szabad akarat
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi (és persze a későbbi) válaszokat is. Annyi lenne még a kérdésem, hogy szerintetek létezik-e olyan, hogy ha a pár vár a házasságig(életre szólónak fogják fel), akkor nem mondanák meg egymásnak, hogy nincs minden rendben? (Tudom manapság már kevés pár gondolkodik így.)
2016. jan. 1. 22:25
10/21 anonim válasza:
Mármint milyen jellegű dolog nincsen rendben teljesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!