Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy igy érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy igy érzek?

Figyelt kérdés

férjemmel két éve vagyunk együtt és remek a házasságunk csak zavar az exe....még a kapcsolatunk elején visszament hozzá de iszonyatosan megbánta és tepert nekem igy visszafogadtam aztán 10 hónap múlva elvett feleségül és most jön a baba is :) csak még mindig ott az exe,volt köztem és közte egy nagy balhé amikor is emberekkel akart jönni hozzánk aztán ez a kis balhé lement és azóta nézegeti a facebookomat és ossza meg a nyilvános dolgaimat,kiváncsiság képpen megnéztem az idővonalát ott meg olyankat oszt meg hogy:aki boldoggá tette nem tudja elfelejteni,meg néhány embernek csak a szivében van a hely az életében nem lehet és stb stb..ez engem k...ára zavar,az tény hogy ő 4 év alatt nem érte azt el amit én 2 év alatt de még mindig zavar a jelenléte,mondjuk most letiltott de meddig? Szerencse a férjem nem foglalkozik vele,semmi jelét nem mutatja hogy neki más lenne vagy ő kellene neki...mit tegyek? igen nehéz nekem igy :(

Válaszotokat előre is köszönöm! Kérlek ne trollkodjatok :)

2015. dec. 21. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol az fb-vel? :)

Jelentéktelen fo.s az egész. Jó hogy töröltettem magam.

Te pedig ne foglalkozz azzal a nővel...

2015. dec. 21. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szimpla féltékenység. Próbáld meg túltenni magadat rajta.
2015. dec. 21. 13:19
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :) hát próbálok nem foglalkozni vele és megfogadtam kiirtom az életemből de zavar...
2015. dec. 21. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondoltál már arra hogy a hormonok? Én amíg terhes voltam szinte a sírba kergettem ezzel a páromat.

Mi lesz ha elhagy, mi van ha nem is szeret, mit csinálna ha én sétálnék ki az életéből stb stb stb

Utólag nem is értem miért jártak ezek a fejemben de szülés után pár hónappal elkezdtek elmúlni, és már nem is gondolok ezekre, pedig akkoriban tényleg rengeteget rágtam ezen magam.

Az ex amúgy csak féltékeny hisz normális kapcsolat, házasság, baba kinek ne fájna ezért a szíve ha neki magának nem akar összejönni..

2015. dec. 21. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Hát gondoltam a hormonokra is de ez tenné? én is mondogatom a páromnak hogy mivan ha elhizom szülés után meg mi lessz ha elakarna hagyni akkor mindig azt mondja nyugodjak meg neki akkor is én leszek a legszebb :) de azért a félsz bennem van..

az exnek van gyereke és elfogadta a férjem de hát kihasználta,irányitotta és megcsalta én meg ugye ellenkezője vagyok,nagyon jólbánok vele ahogy ő is velem :) én arra gondolok hogy még mindig szereti és ahogy nyilvánossá tette soha nem fogja tudni elfelejteni,olyat nem is mint ő!

2015. dec. 21. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen de nyugi tényleg elmúlik, ha valóban türelmes és normális a párod túl fogjátok élni. Van akiből egyszerűen ezt hozza ki a terhesség. Belőlem is pedig sosem voltam hisztis vagy agyonaggódó, túlkomplikáló :)
2015. dec. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!