Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a házasság előtti együttlétről? Várnátok házasságig? Igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 21:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ágyban nincs minden rendben.
2016. jan. 1. 22:30
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

az a baj a házassággal(életre szólóan fogják fel), hogy odaláncolod magad valakihez és magadat hozzá. Teszel egy ígéretet, amit ha megnézed a statisztikákat, akkor hány pár tartja magát hozzá?

Elveszitek egymás szabadságát!

2016. jan. 1. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:

Márhogy összeházasodnak, belekezdenek a szexuális életbe, amiben valami nincsen rendben, és akkor nem szólnak erről egymásnak?

Mért ne szólnának?... nem vili egészen, mire utalsz.:)

2016. jan. 1. 22:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Arra utalok, hogy ha házasság előtt élsz nemi életet a pároddal és kiderül, hogy nem vagytok kompatibilisek, akkor "egyszerűen" véget tudtok vetni a kapcsolatnak(jobb esetben változtattok rajta), de ha ez a házasság után derül ki, és előtte nem szóltok róla, akkor az felvetheti a megcsalás, majd válás lehetőségét, mert a jó házasságnak az alapja a jó szex(amit az egyéni problémák miatt nem tudnak egymásnak megadni).
2016. jan. 1. 22:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak annyi h lakva ismerkszik meg az ember.
2016. jan. 1. 23:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nem vártam vele a házasságig, és nem bántam meg. Nem vagyok vallásos, és nem is hiszem, hogy értéktelen lennék tőle. Viszont mielőtt továbbléptem volna a ma már vőlegényemmel, legalább megtudtam, hogy mennyire passzolunk az ágyban. Szerintem egy jó kapcsolathoz kell a jó szex, és inkább előbb derüljön ki, ha nem passzolunk egymáshoz úgy, mint amikor már nehezebben visszafordítható a dolog.
2016. jan. 1. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Mindenkinek szíve joga,de én nem bántam meg,hogy nem vártam házasságig.Annyi inger éri az embert,hogy ma már egyre ritkább,hogy valaki az első nagy szerelmével is öregedjen meg,ha csak nem húszon vagy harmincon túl ismeri meg az illető.

22/N

2016. jan. 2. 03:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Mért, ha valaki "ma" 35 évesen ismeri meg egy nagy szerelmét, akkor valószínű, hogy 95 éves koráig vele marad?:)) Számolj, az 60 év!!!

És mi a "ma" ebben az esetben, a megismerkedés, vagy a megöregedettség?:))))

2016. jan. 2. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezt sosem értettem--- Miért pont a házasság?? Nem azért fogok vele maradni, mert van róla egy papírom, vagy nincs kisebb valószínűsége, hogy szétmegyünk azért, mert volt egy napunk, amire baromi sokat költöttünk, és előtte két hónapig minden csupa stressz volt, hogy jól fog-e sikerülni...

Visszatérve a kérdésben felvetett problémára: miért pont a házasságig? Miért nem az első hónapfordulóig, vagy az első évforulóig? Vagy az első közös karácsonyig? Vagy anyád szülinapjáig?? stb.

Szóval én nem hiszem, hogy ebben a "várjunk a házasságig" dologban van bármi is... Nem lesz attól semmi jobb, hogy vártunk...

2016. jan. 2. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, ahhoz, hogy egy házasság működjön, nem elég egy papír, és nem elég a jó szex, kommunikálni is kell egymással, tudod, ez az alapja a problémák megoldásának, és ha a szexben van probléma, azt meg kell tudni beszélni. Intelligens emberek így csinálják.
2016. jan. 2. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!