Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a házasság előtti együttlétről? Várnátok házasságig? Igen/nem, miért?
az a baj a házassággal(életre szólóan fogják fel), hogy odaláncolod magad valakihez és magadat hozzá. Teszel egy ígéretet, amit ha megnézed a statisztikákat, akkor hány pár tartja magát hozzá?
Elveszitek egymás szabadságát!
Márhogy összeházasodnak, belekezdenek a szexuális életbe, amiben valami nincsen rendben, és akkor nem szólnak erről egymásnak?
Mért ne szólnának?... nem vili egészen, mire utalsz.:)
Mindenkinek szíve joga,de én nem bántam meg,hogy nem vártam házasságig.Annyi inger éri az embert,hogy ma már egyre ritkább,hogy valaki az első nagy szerelmével is öregedjen meg,ha csak nem húszon vagy harmincon túl ismeri meg az illető.
22/N
Mért, ha valaki "ma" 35 évesen ismeri meg egy nagy szerelmét, akkor valószínű, hogy 95 éves koráig vele marad?:)) Számolj, az 60 év!!!
És mi a "ma" ebben az esetben, a megismerkedés, vagy a megöregedettség?:))))
Ezt sosem értettem--- Miért pont a házasság?? Nem azért fogok vele maradni, mert van róla egy papírom, vagy nincs kisebb valószínűsége, hogy szétmegyünk azért, mert volt egy napunk, amire baromi sokat költöttünk, és előtte két hónapig minden csupa stressz volt, hogy jól fog-e sikerülni...
Visszatérve a kérdésben felvetett problémára: miért pont a házasságig? Miért nem az első hónapfordulóig, vagy az első évforulóig? Vagy az első közös karácsonyig? Vagy anyád szülinapjáig?? stb.
Szóval én nem hiszem, hogy ebben a "várjunk a házasságig" dologban van bármi is... Nem lesz attól semmi jobb, hogy vártunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!