Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti ezekről mit gondoltok?

Ti ezekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Bennem az ilyen képek mindig megdöbbenést keltenek. Megtérésem előtt is ízléstelennek tartottam, ha valaki "szexi apácának" öltözik, vagy ilyennel viccel. És sok világi ismerősöm van, de ezekkel ők se értenek egyet. Ez nem fura? Nem is tudom kifejezni, de nekem szinte ijesztő. Pár éve, azért ez sok lett volna az internet népének is, ma meg már természetes. Voltak ilyen alap dolgok, hogy pl. horogkeresztet, Isten vicceket nem közlünk nyilvánosan. Ezek kiveztek a híres európai kultúrából? Titeket nem keserít el?

2016. márc. 24. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:

ez a szólásszabadság ára, lehet, hogy nagy ár, de megéri

szerintem nincs ebben semmi olyasmi ami nyíltan sértené a kereszténységet, nem gondolom ,hogy bántani akartak volna valakit a készítők, sokkal egészségesebb mint pl a "szórakoztató valláskritika" nevű blog szándékos csúsztatásai és ferdítései, uszításai ami láthatóan a tájékozatlan és primitív közönségnek szólnak, vagy a charle hedbo katikatúrái, ami elvileg a felvilágosultság fellegvára, és ha valaki kritizálja őket arra inkvizitort kiálltanak, holott csak mondjuk annyit mondok ,hogy a kecskét kefélő Mohamed próféta pocskondiázás és nem kritia

2016. márc. 24. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Durva...

Megoldás egyszerű, nem kell nézegetni az amúgy is kritikán aluli Facebookot!

2016. márc. 24. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez most nagyon aranyos volt, de facebook az idei lelki böjtöm, szóval 40 napja nem léptem be...:) Nem kötekedésből, csak ezt nem hagyhattam válasz nélkül. :)
2016. márc. 24. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindhárom ötletes és humoros.
2016. márc. 24. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A harmadikat lájkolta az egyik ismerősöm is, pedig nincs sok. Az első kettő amúgy nagyon közönséges, a harmadik valahogy uncsi, komolytalan, nincs mondanivalója, üres menőzés. Azért ijesztő neked, mert elfogult keresztény vagy... én nem vok az, egyszerüen csak hülyeségnek tartom, de bármi az lenne ami ilyen primitiv. Kerülni kell az ilyet, mert kiszivják az agyad, de az élet minden területén. Inkább örülni kell annak hogy mások beleesnek, ennek élnek, ilyeneket árasztanak ki magukból nap mint nap. Akárhogy is, ez egy jó dolog sztem.
2016. márc. 24. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi jót..

Egyszerűen fogalmazva "agymosást" jelent humorba öltöztetve.

El röhögjük, ezerrel "osztogatjuk" mert ugye ez a trendi és "senki" nem akar hátul kullogni mert akkor a nagy "haverok" le hurrogják...dehát ez van!

Ez pont olyan mint ami a TV-ben is történik, Nagypéntek este az egyik kereskedelmi csatorna beteszi a Hellboyt mint ahogy megmenti a világot!!

Na szóval!-csak az nem látja, hogy mi folyik a háttérben aki nem is akarja látni, és nem is akar tudomást venni róla....dehát ez van!!

-Engem elkeserít kedves kérdező, és nem kicsit!

2016. márc. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!