Mit gondoltok ezekről a jelekről?
2010. December : több ezer halott rákok mosott ki a víz Kent partjai mentén
2010. December 30.: 100.000 halott árnyékhalat fedeztek fel az Arkansas-folyó egy 20 mérföldes szakaszán (ami csupán 160 km-re van Beebe kisvárosától).
2010. December 31.: 3000 halott feketerigó potyogott az égből az Arkansasbeli Beebe kisvárosban.
2011. Január 3.: Újabb tömeges madárpusztulás történt Amerikában: ezúttal az elpusztult, mintegy 500 példányt Louisiana állam keleti részén található Pointe Coupee egyházmegyében találták meg. Ugyanezen a napon 40.000 halott "ördög rákot" mosott ki a víz Kentben, a Thanet strandoknál.
2011, Január 4.: több száz halott csattogóhalat találtak Coromandel Peninsula strandjainál ; Svédország délnyugati részén Falköping városában pedig tömeges madárpusztulás történt
2011. Január 5.: több száz madarat találtak holtan Western Kentuckyban, és ugyanezen a napon 200 elhullott madarat észleltek Texas egyik közúti hídján.
Nyugtalanító, baljós jelek. Csak remélni tudom, hogy a lista nem fog tovább bővülni. Jó lenne tudni, hogy vajon régebben is történtek-e ilyenek, és főleg ilyen mértékben-e.
Bármi is az oka, nem lehet véletlen. Mi lehet ez? Valami figyelmeztetés az emberiségnek? Én se tudom.
azt,hogy ezt bizony elb..sztuk...az emberiség régóta oda sz..rik,ahonnan a kaját várja.gondolkodni kellett volna,nem szétcseszni a saját bolygónkat.
baljós jelek amúgy mindig is voltak:egyiptomi sáskajárás,békaeső,özönvíz,járványok,éhínség,szóval már rég kellett volna,hogy legyen 23 világvége.
Azt, hogy elég feltűnő és elgondolkoztató, hogy minden felsorolt "jel" az USA-ban történt.A többi országban élni fognak, és csak ott lesz világvége?Vagy most akkor hogy is van ez?
Ha nem szennyeznénk így a környezetünket, az állatok sem pusztulnának ki tömegével.Azt is gondolom, hogy jól utána kéne nézni,hogy mi van a többször is említett Beebe nevű város közepén lévő szennyvízelvezetővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!